Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pani Millerová sexovala s dcérinými spolužiakmi, mali 14-15 rokov

Cat Millerová
Cat Millerová

CHICAGO – Nie je to nič z americkej komédie pre tínedžerov. Dcéra prichytila svoju matku pri sexe s chlapčekom, ktorým bol jej spolužiak.

Cathleen Millerovú (40) zatkli a po jej priznaní, že mala sex aj s ďalšími, dostala desať rokov. Všetci boli vo veku 14-15 rokov a na sex ich dostala aj pomocou alkoholu a marihuany.

Celý prípad matky troch detí mal aj ďalšie zaujímavé pozadie a hlavne spôsob, akým sa dostal na verejnosť. Po tom, čo ju prichytila pri sexe vlastná dcéra, snažila sa jej ospravedlniť. Problém bol len v tom, že tak urobila na Facebooku. Ako náhle si odkaz prečítali rodičia chlapca, zalarmovali políciu, napísal denník Chicago Sun-Times.

Millerovej dcéry vo veku tri, desať a 14 rokov pôvodne popierali, že by sa matka niečoho dopustila. Tvrdili, že to boli spolužiaci, ktorí priniesli alkohol a drogy do ich domu na jednom z chicagských predmestí. V priebehu policajného vyšetrovania sa však matka priznala, že uvažovala o samovražde.

Millerová bola v čase svojich výčinov po rozchode s manželom, podala žiadosť o rozvod a jej právnik ju označil za obeť domáceho násilia. Minulý piatok sa priznala k sexuálnemu zneužívaniu a sexuálnemu násiliu, v prípade troch tínedžerov dostala po tri roky, za štvrtého jeden rok.

Dcéry zostávajú zatiaľ s otcom, ktorý čaká na rozvod.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu