Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Náhradník v dome Veľkého brata sa hneď v prvý deň opil a vystrájal

Koketa si vychutnával alkohol priamo z fľaše. Zobraziť galériu (3)
Koketa si vychutnával alkohol priamo z fľaše.

BRATISLAVA - Už pár hodín po svojom príchode sa Tomáš Koketa Lednický (27) v dome Veľkého brata poriadne odviazal! Namiesto toho, aby sa pokojne zoznámil s novým prostredím a spolubývajúcimi, začal náhradník v markizáckej reality show Big Brother-Súboj vyvádzať!

Spil sa pod obraz boží, pochytil sa s kolegami a vulgárne im nadával! Priznal sa tiež, že mu už veľmi chýbajú sex a marihuana! Tomáš Lednický svoj postup do boja o 10 miliónov v hotovosti oslávil ako sa patrí. V stredu večer vhupol rovno do bohatej časti a potom, ako už pár hodín po svojom príchode vyhral v súboji, mohol v ňom spolu s tímom červených ostať i naďalej. Luxus si užíval plnými dúškami. Víno pil rovno z fľaše a už okolo polnoci bol opitý na mol. S promilami alkoholu však nekontrolovateľne stúpala aj jeho agresivita. Hlučné vykrikovanie a vulgárne nadávanie nemalo konca-kraja.

"Dostanete odo mňa všetci na p..u!" vyhrážal sa svojim kolegom v dome. Tí sa radšej pobrali spať, no Koketove výstupy pokračovali naďalej. Hulákal a spieval, dožadoval sa "brutálneho grupáku" a vypytoval sa, či už sexovali s viac ako tromi ľuďmi. Svoju osobnosť výstižne predstavil ospalému Milanovi Pinzovi Pinzíkovi (42), ktorého najprv nazval starým dedkom, neskôr sa mu však podlizoval. Zdôveril sa mu, že rád vnucuje druhým svoje názory a je extrémistom.

"Chýbajú mi sex a ,tráva'," sťažoval sa mu hneď prvý večer v izolácii. Svoju závislosť od marihuany porovnal s Denisinou láskou k bohatým a starým mužom. "Každý má svoje chute, svoje levely," ospravedlňoval svoje úchylky. Jeho exhibicionistické a hrubé vystupovanie šokovalo aj tých najodolnejších hráčov. Atmosféru v dome poriadne okorenil, a preto je veľmi pravdepodobné, že sa už pri najbližšej nominácii objaví na zozname ohrozených.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu