Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VyVolená Lenka sa po Výzve zrútila

Lenku výzva do Duelu zložila. Alebo hrá na city divákov? Zobraziť galériu (3)
Lenku výzva do Duelu zložila. Alebo hrá na city divákov?

BRATISLAVA - Slzy a smútok premohli finalistku reality show TV JOJ VyVolení Lenku Varsányiovú (23) krátko po tom, ako ju Ľudmila Matisová (26) vyzvala do sobotňajšieho Duelu. Sklamanie sa najprv snažila skryť za hrdinský výraz tváre, no emócie ju neskôr premohli.

Celý večer vyplakávala na ramene svojej lásky Jaroslava Rockyho Gábora (29). Boli jej slzy úprimné, alebo hrala len na city divákov, ktorí ju svojimi esemeskami môžu doviesť až k 11-miliónovej výhre? "Nechcem odísť," zaznelo s úst plačúcej Lenky Varsányiovej po stredajšej Výzve, keď ju Ľudmila vybrala za svoju súperku do Duelu. Pre plavovlasú Šalianku to bol úder pod pás i napriek tomu, že tento krok čakala. Ľudmila ju už označila aj v pondelňajšom Výbere a svoj názor odvtedy nezmenila. Lenka je podľa nej až príliš nespoločenská a zahľadená do seba a presne takto sa prejavila aj po Výzve.

"Chcem ľudí zabávať. Myslíš, že mám šancu na výhru?" pýtala sa tichým hlasom svalovca Rockyho, ktorému svoju dušu vylievala celý večer v saune. "Keď chcú ľudia vidieť niečo pekné a zábavu, tak ma tu nechajú, však?" hľadala svoje stratené sebavedomie. Rocky sa ju snažil podržať a teplé slová sa z neho len tak sypali. "Nebude to ľahké. Ale ak nebudeš vládať, ja ti pomôžem. Musíš veriť svojim schopnostiam," dodával odvahu svojej uplakanej a zdeptanej láske.

Strachu z reality, do ktorej sa možno vráti už v sobotu, ju však nezbavil. "Bojím sa odísť. Nemám vonku človeka, ktorý ma miluje a s ktorým by som plánovala budúcnosť. Keby to bolo inak, nebola by som tu," pokračovala a svalnatý Popradčan sa po tomto vyznaní prejavil ako skutočný romantik. "Stále budem s tebou," povedal a pritisol si ju k sebe. Lenkine slzy však nemali konca-kraja, takisto ako jej rečičky o divákoch, ktorým ešte má čo ukázať. Či sa na ne chytili, uvidíme v sobotu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu