Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

VyVolený Rišo konečne priznal Martinu!

Richard Janiga Zobraziť galériu (4)
Richard Janiga

BRATISLAVA - Konečne vyšiel s farbou von! Rišo Janiga (25) sa vo vile VyVolených prvýkrát zmienil popri tajomnej Tatiane aj o Martine (20), s ktorou tesne pred odchodom do súťaže chodil. Jeho bútľavou vŕbou však nebola Jana Bombová (27), ktorej zlomil srdce tiež, ale kolegyňa Lenka Varsányiová (22)!

Rišo má vo svojich citoch poriadny zmätok a potvrdilo sa to aj v stredu, keď vo vile prvýkrát spomenul Martinu. Dosiaľ sa tváril, že ho vonku čaká len Tatiana Majerská a dnu si popritom veselo užíval ešte aj s Janou Bombovou. O krátkej romanci, ktorú tesne pred odchodom do vily prežil s dvadsaťročnou fitneskou, prehovoril až teraz.

Zoznámili sa cez internet. Rišo ju upozornil, aby sa do neho nezaľúbila, no Martina svojmu srdcu rozkázať nevedela. Tri dni po svojom romantickom vyznaní však údajne sympatického plavca odkopla. "Zvládal som to dobre, boli sme spolu len tri týždne," opisoval krach tohto vzťahu Rišo. Prekonať sklamanie mu pomáhala aj druhá frajerka Tatiana.

Napriek bleskovému rozchodu Martina na záletníka vytrvale čaká. Presne tak ako Tatiana. A obe ho nepochybne milujú minimálne tak veľmi ako pojašená matka malej Chloe Jana. Po návrate do reality bude musieť nerozhodný športovec nepochybne použiť veľa šarmu, aby mu vysvetlenie týchto milostných avantúr zhltli všetky frajerky...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu