Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

VyVolení II už na jar!

Zahviezdi Desperado opäť na obrazovke? Zobraziť galériu (7)
Zahviezdi Desperado opäť na obrazovke?

BRATISLAVA - Reality show TV JOJ VyVolení sa ešte neskončila a kňažkovci už chystajú jej druhú sériu. Spustiť by ju mali začiatkom budúceho roka a jednou z tvárí kampane bude Roland Desperado Ricco (30).

Práve tento „taliansky tanečník“ s nevyčerpateľnou zásobou absurdných príbehov by mal prilákať do hry čo najviac súťažiacich.

Informáciu o príprave druhej série projektu VyVolení potvrdil aj hovorca Jojky Ľudovít Tóth: „Malo by to byť už na jar. A s Desperadom sme sa dohodli, že nám pomôže pri jej propagácii a nábore súťažiacich.“ Televízia chce osloviť aj finalistku Lindu Drevenkovú (22).

Dôvod, prečo kňažkovci siahli po človeku, kvôli ktorému sa nedávno rozhádali s konkurenčnou TV Markíza, je prostý. Roland Ricco je vraj mediálne známa persona, navyše úzko spojená s VyVolenými. V televízii zatiaľ nemajú jasno v tom, či bude názov druhej série jojkárskej šou totožný s prvou. Omnoho podstatnejšie je, aby sa kňažkovcom čo najskôr vrátila 10-miliónová investícia do výstavby luxusnej vily na bratislavskej Kolibe. Vedenie televízie však bude až do poslednej chvíle tŕpnuť v neistote, či Desperado splní svoj sľub a pomôže jej reality show rozbehnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu