Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VyVolení: Lindina ruka sa nehojí!

Drobné kostičky zlomenej ruky sa Linde nezrastajú. Zobraziť galériu (4)
Drobné kostičky zlomenej ruky sa Linde nezrastajú.

BRATISLAVA - Pravá ruka VyVolenej Lindy Drevenkovej (22) začína štrajkovať! Drobné kostičky sa nezrastajú a vyzerá to tak, že tento úraz nie je žiadna maličkosť. Finalistka kontroverznej reality show včera opäť opustila vilu, aby navštívila nemocnicu. Dôvodom nie je nič iné, ako previazanie jej doničenej sadry...

K úrazu prišla vo vile, keď sa s ostatnými spolubojovníkmi preťahovali lanom. V tom momente Linda zacítila v článkoch svojej pravej ruky poriadne prasknutie. Najprv však tomu nepripisovala veľkú vážnosť a dnes sú to už dva týždne, čo jej ruku "zdobí" sadra. "Zatiaľ neprišlo k žiadnej zmene. Fixácia potrvá ešte tri až štyri týždne. Za štrnásť dní príde Linda na previazanie a podľa toho, ako to bude vyzerať, budeme postupovať ďalej," vyjadril sa lekár Fakultnej nemocnice v Ružinove Juraj Horváth.

Linda však týmto verdiktom veľmi nadšená nebola a dokonca ju trápilo i to, že ani nová sadra sa nemôže dostať do kontaktu s vodou. Vyzerá to tak, že sexi VyVolená sa bude musieť zmieriť s tým, že jej „hrátky“ v bazéne, vírivke či v sprche sú pre najbližšie týždne obmedzené. Týmto sa však ešte nič nekončí, pretože Lindu čaká dlhá rehabilitácia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu