Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rozhádaní na život a na smrť!

Veronika Šottníková nevie vystáť Tonyho Ferletjaka. Zobraziť galériu (2)
Veronika Šottníková nevie vystáť Tonyho Ferletjaka.

BRATISLAVA - Vo vile VyVolených to vrie! I keď zostava v luxusnom príbytku finalistov jojkárskej reality show nie je ešte kompletná, už teraz si jeho obyvatelia pekne lezú na nervy. Hádajú sa ako malé deti a i tá najmenšia hlúposť ich dokáže riadne vytočiť. Nováčik partie Veronika Šottníková (30) nevie vystáť siláka Tonyho Ferletjaka (33) a smiech prešiel už i Prievidžanku Inez Kardošovú (21). Kam sa vytratila harmónia a nezlomné kamarátstvo spred pár dní?

Aj príchod Prešovčanky Ľudmily Matisovej (26) znamenal len olej priliaty do ohňa. Vo vile na bratislavskej Kolibe sa už vtedy vyskytli menšie slovné konflikty. Po pár dňoch pobytu sa pochytila s bratislavským fešákom Rišom Janigom (25) a ten ju pri "cvičnom" vyhadzovaní označil ako kandidátku na vypadnutie z hry. Od momentu, keď mal každý z finalistov prezradiť, koho v partii nechce, sa ich súdržnosť naštrbila a začalo sa peklo. Každý kritizuje každého a ponorková choroba dokonca prešla aj na úplne nových účastníkov šou.

Večne usmiata bucľatá Veronika už za pár dní stihla dostať "alergiu" na Tonyho a prítomnosť svalovca v prílišnej blízkosti jej zjavne prekáža. "Stačí, keď okolo neho dvakrát prejdem a bolí ma hlava," povedala profesionálna manželka z Bratislavy. 33-ročný maliar Martin Kiko Novákov zas nevie vystáť neporiadok v kúpeľni a pohádal sa preň s Tonym a Inez (21).

Najväčším problémom však bol trest za porušenie pravidiel hry Rišom a Janou, keď si čosi navzájom šepkali. Ten si odniesli všetci fajčiari vo vile. Keď im produkcia zatrhla prídel cigariet, nervozita ešte viac vzrástla. "Za cudziu blbosť trpíme všetci," hnevala sa Inez. Zdá sa, že štrnástku finalistov čakajú ešte poriadne krušné chvíle. Kto ju uzavrie, sa dozvieme už dnes.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu