Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Erik nechce dovolenkovať s exfinalistami

Krátko po skončení finále sa na seba všetci usmievali. Teraz však Erik tvrdí, že ostatní proti nemu intrigujú.
Krátko po skončení finále sa na seba všetci usmievali. Teraz však Erik tvrdí, že ostatní proti nemu intrigujú.

BRATISLAVA - Multimilionár Erik Hilár Lakatošovie (33) už nechce mať s reality show VyVolení vôbec nič spoločné. Po vyčerpávajúcom päťmesačnom pobyte v luxusnej klietke sa teraz zbavuje všetkého, čo by mu vilu mohlo pripomínať, a dokonca odmieta ísť s ostatnými exVyVolenými aj na dovolenku. Prečo mu spomienky na reality show spôsobujú také problémy?

Milionár Erik nechce na čas strávený vo vile VyVolených už ani pomyslieť. „Zahodil som dokonca aj všetky šaty, ktoré som počas tých piatich mesiacov nosil. Pripomínali mi vilu, tak som sa toho radšej zbavil,“ netajil Erik a podotkol, že si teraz musí zaobstarať kompletne nový šatník.

A nielen to! Zrejme si bude musieť zaobstarať aj nových kamarátov. O tých, ktorí mu robili niekoľko mesiacov spoločnosť na bratislavskej Kolibe, totiž nemá záujem. Sedemnástka exVyVolených už zajtra odchádza na spoločnú dovolenku do afrického Tuniska - ale bez Erika. „Ja s nimi nejdem. Päť mesiacov som bol s nimi vo vile a ešte mám s nimi ísť aj na dovolenku? To teda nie!“ vybuchol novopečený boháč.

Zrejme to však bude aj tým, že pre niektorých bývalých finalistov je Erik doslova tŕňom v oku. A on to vie. Intrigujú vraj proti nemu oveľa viac, ako keď boli pod jednou strechou. „Počul som, že o mne nehovoria pekne,“ priznal Svidníčan. Niet sa čo čudovať, veď im vyfúkol vyše 12-miliónovú výhru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu