Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obvinený Erik: Odmietol vypovedať!

„Nepoviem ani slovo.“ Zobraziť galériu (19)
„Nepoviem ani slovo.“

BRATISLAVA - VyVolený Erik Hilár Lakatošovie (33), obvinený z trestného činu ublíženia na zdraví, výtržníctva a útoku na verejného činiteľa, sa síce včera zúčastnil na policajnom výsluchu, no nevypovedal! Jeho právnička, ktorú mu dohodila Jojka, totiž požiadala o nový termín, aby si mohla hrubý spis najskôr preštudovať. Kedy teda Erik polícii prezradí, čo sa skutočne stalo pred dvomi rokmi v jednom svidníckom bare, je zatiaľ vo hviezdach.

Výstredný víťaz VyVolených mal včera podať svedectvo o bitke, ktorá sa stala v jednom svidníckom nočnom podniku pred dvomi rokmi. Na policajnú stanicu sa síce Erik dostavil, no vyšetrovatelia z neho nedostali ani slovo. „Obvinený odmietol vypovedať s odôvodnením, že jeho noví obhajcovia potrebujú čas na preskúmanie spisového materiálu. A nový termín výsluchu zatiaľ nie je stanovený,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Mgr. Magdaléna Fečová.

Nový milionár sa na odporúčanie právnikov odmietol k celému prípadu vyjadrovať: „Bez komentára.“ Jeho právnička tiež nekomunikuje s médiami, aby ne ovplyvňovala vyšetrovanie. Či Erik bude pykať za svoje prečiny z minulosti, je preto nateraz otázne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu