Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pôjde milionár Erik za mreže?

Erik Hilár Lakatošovie Zobraziť galériu (8)
Erik Hilár Lakatošovie

BRATISLAVA - Druhý slovenský VyVolený Erik Hilár Lakatošovie (33) sa ešte ani nespamätal z víťazstva a už má na krku políciu. Muži zákona ho dnes očakávajú na výsluchu! Nový milionár bude vo Svidníku vypovedať vo veci bitky, ktorá sa stala ešte pred dvoma rokmi v jednom z tamojších nočných barov. Čo mu vlastne hrozí? Žeby si išiel novopečený boháč rovno z luxusnej vily posedieť do chládku?

Erik je obvinený z ublíženia na zdraví, výtržníctva a útoku na verejného činiteľa. Toto všetko sa bude „pretriasať“ práve na dnešnom výsluchu. Pred dvoma rokmi sa toti žzženštilý východniar dostal v jednom nočnom bare vo Svidníku do potýčky s tromi chlapíkmi . „Prišiel som za kamarátkou do podniku, sadol som si za bar a o pár minút som sa zdvihol, že si idem dať do jukeboxu zahrať pesničku. Buksu som vtedy nechal na mieste,“ tvrdí Erik. Traja muži mu mali vziať peňaženku. „Strhla sa veľká hádka. Jeden z nich do mňa strčil a začali sme sa doťahovať,“ rozpráva VyVolený. Bitkárov spacifikovala až polícia a na Erika bolo podané trestné oznámenie.

„Vraj som strčil do policajta a on spadol na zem. To nie je pravda, pretože ja som dokonca žiadneho policajta ani nevidel,“ dušuje sa čerstvý boháč. No ak súd uzná Erika za vinného, môže si v chládku posedieť poriadne dlho. „Za ublíženie na zdraví a výtržníctvo mu hrozí odňatie slobody až na dva roky alebo peňažný trest. Za útok na verejného činiteľa, ktorý bol dlhodobopráce-neschopný, odňatie slobody na dva až osem rokov,“ vyratúva hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová.

Zdá sa, že Erik má na krku problémov viac než dosť , a zrejme bude prežívať ešte ťažké obdobie, kým si svoje milióny bude môcť poriadne užiť. Ešte ho totiž čaká aj súdne pojednávanie v Prahe, kde mu česká j ustícia nariadila verejnoprospešné práce, na ktoré sa on vykašľal. Muži zákona teda na neho striehnu nielen u nás, ale aj v susednom Česku. Tak vidíš Erik, na každého raz príde...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu