Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jojka zmenila pravidlá a Čičo na to doplatil...

Čičovi v sobotu prišlo z dvoch telefónnych čísiel približne 20-tisíc hlasov, zarátalo sa mu však len tisíc. Zobraziť galériu (10)
Čičovi v sobotu prišlo z dvoch telefónnych čísiel približne 20-tisíc hlasov, zarátalo sa mu však len tisíc.

BRATISLAVA - Do konca druhej série reality show VyVolení zostávajú síce už len dva týždne, no televízia JOJ sa práve teraz rozhodla zmeniť pravidlá pre zasielanie hlasov do sobotňajších Duelov. Podľa nových pravidiel sa finalistovi započítava len 500 hlasov zaslaných z jedného telefónu. A práve na to doplatil uplynulú sobotu Peter Čičo Čižmárik (27).

„Víťaz VyVolených musí reprezentovať názor divákov a nie schopnosť súťažiacich zohnať peniaze na esemesky. Máme indície, že rodiny a priatelia niektorých VyVolených vnímali účasť ich favorita v súťaži ako výhodnú investíciu. Museli sme to ukončiť. VyVolení nie sú finančnou hrou,“ odôvodňuje kroky TV JOJ hovorca Ľudovít Tóth. Takýmto spôsobom chce televízia zamedziť, aby sa finalista so solventnejším zázemím nedostal do pozície absolútneho víťaza len vďaka hŕstke usilovne esemeskujúcich priateľov. Víťaza jojkárskej reality show by si mala zvoliť celá divácka obec. Tí, ktorí sa chcú zapojiť do súťaže o najväčší počet zaslaných esemesiek sa však nemusia báť - hoci sa Duelantovi zarátava len 500 hlasov, do súťaže sa započítavajú všetky zaslané hlasy bez ohľadu na množstvo. „Je to pravidlo a nič s tým neurobím. Nemám potrebu nad tým špekulovať. Jojka má na to právo a tým pádom to pre mňa hasne,“ rešpektuje Čičo rozhodnutie televízie, hoci ho stálo miesto v súťaži.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu