Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Barbi Vladovi: Skončili sme...

Barbi svojmu priateľovi uštedrila niekoľko vulgarizmov, a potom mu oznámila, že už nie sú pár. Zobraziť galériu (29)
Barbi svojmu priateľovi uštedrila niekoľko vulgarizmov, a potom mu oznámila, že už nie sú pár.

BRATISLAVA - Raz to muselo prísť! Po neustálych hádkach, výčitkách, nezhodách, fňukaní a žiarlivostných scénach sa párik z luxusnej vily na bratislavskej Kolibe rozišiel! „Skončili sme. Už nie sme pár!“ oznámila po obrovskej hádke uplakaná Barbora Barbi Fusková (21) svojmu priateľovi Vladovi Budinskému (26). Myslela to vážne?

Posledná hádka sa medzi Vladom a Barbi začala úplne banálne, ako už miliónkrát predtým. Ryšavý Bratislavčan poznamenal, že ho Barbi po celých 110 dní, čo sú vo vile, iba uráža, no to nemal robiť! Táto poznámka dievčinku so zlomenou rukou totiž poriadne rozzúrila a krehká plavovláska si prestala dávať servítku pred ústa. „Choď do r..i,“ kričala na svojho priateľa. Keď sa jej tiež namosúrený Vlado pokúšal vysvetliť svoje predchádzajúce tvrdenie, Barbi mu dala najavo, že o jeho vysvetľovačky už záujem nemá: „Vys.r sa na to. Skončili sme! Myslím to vážne!“

Že to skutočne tak myslí, dala najavo aj tým, že okamžite opustila spoločnú posteľ a presťahovala sa do obývačky. A zašla ešte ďalej. Rozhodla sa požiadať svojho spolubojovníka Jara Michaličku (22), ktorý od pondelka nosí zelenú šatku, aby si ju vybral za súperku do Duelu. „Konečne pôjdem domov,“ mrmle si popod nos umrnčaná Barbi. To, že ju jej priateľ neustále trápi, netají ani pred ostatnými finalistami. „Vyzerám, ako by som pre náš vzťah nič nerobila a on robí. Ešte mi aj povie, že vždy, keď sa pohádame, tak príde za mnou on a pritom vždy prídem ja a on sa mi vysmeje do ksichtu, že som prišla,“ posťažovala sa spolubývajúcej Magdalénke Kurišovej (22). Magda sa ju pokúšala upokojiť a snažila sa ju presvedčiť, aby sa zmierili. „Nie, už nie sme s Vladom pár!“ rázne odmieta akékoľvek udobrovanie blondínka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu