Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Dano z VyVolených: Zásnuby!

Dano vie teda poriadne prekvapiť!
Dano vie teda poriadne prekvapiť!

BRATISLAVA - Ten už asi nevie, čo so sebou! Finalista reality show VyVolení Daniel Bittó (21) si včera vyžiadal vstup do hovorne a z jeho úst vyšlo niečo, čomu sa dá len ťažko uveriť. „Chcem prstene a chcem sa zasnúbiť s Liou!“ precedil cez zuby. To ale nie je všetko! O chvíľu neskôr spolubývajúcim spôsobil ešte jeden šok - nadobro sa zbavil bohatých kučier. Prečo tak urobil a čo sa v hlave sympatického umelca odohralo?

Dano vie teda poriadne prekvapiť! Po tom, ako v nedeľu vstúpila do vily jeho bývalá priateľka Natalia Lia Dinhová, Bratislavčan sa akosi nevie spamätať. Včera vstúpil do hovorne a požiadal štáb o kúpenie zásnubných prsteňov. Vraj chce Liu požiadať o ruku. Takýto obrat v jeho citoch asi nikto nečakal. Veď ešte nedávno tvrdil čosi iné. „Nie je to moja frajerka, len sme spolu spávali. Ale nechcem robiť rozruch okolo dievčaťa, ktoré bolo len ďalším v poradí,“ tvrdil Dano krátko po vstupe do vily o vzťahu k Lii. A teraz je všetko inak! Lia mu hneď v nedeľu vyčítala, čo o nej narozprával. Tak sa Dano rozhodol, že si to „vyžehlí“.

„Vyžehľovať“ však neskôr musel aj niečo iné. Cez víkend sa totiž zahral s Magdalénkou Kurišovou (26) na zaľúbený párik a ona to očividne zobrala až príliš vážne. A to už sympatického umelca nadobro dostalo! „Keď si dáš ostrihať vlasy, odpustím ti to,“ kládla mu podmienky extravagantná kaderníčka. Zrejme však nečakala, že Dano jej na to „skočí“ a pre jej odpustenie si dá svoje bohaté vlasy naozaj ostrihať. Že by tým chcel zapôsobiť na divákov, ako to urobil aj český VyVolený Vladko Dobrovodský? Tomu sa svojimi výstrelkami podarilo zaujať a stal sa defi- nitívnym víťazom českej reality show. Viac sa o Danových nečakaných excesoch dozviete už dnes v dennom súhrne na Jojke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu