Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyvolení: Erik bral pervitín!

Erik Hilár Lakatošovie Zobraziť galériu (5)
Erik Hilár Lakatošovie

BRATISLAVA - Má „vlastné“ ženské prsia - jednotky - a mužské prirodzenie. No nehanbí sa za to! Erik Hilár Lakatošovie (33) sa vo štvrtok večer stal tretím obyvateľom vily pre VyVolených. A otvorene sa priznal k svojej minulosti, keď sa roky v Prahe živil predajom vlastného tela. A dokonca bral aj pervitín...

„Bol som prostitútka, nie prostitút. Keď som sa po prvýkrát postavil na ulicu, bol to po smrti mojej mamičky najhorší deň môjho života,“ úprimne sa zdôveril so svojou minulosťou Erik. Postupne sa vraj „vypracoval“ na luxusnú prostitútku na telefón a popritom si privyrábal aj tancovaním v transsexuálnom kabarete. Neskôr vyskúšal pervitín a bol od neho závislý. „Žiadne iné drogy som nikdy predtým nevyskúšal, začal som rovno s ,perníkom‘. Najprv som si ho dával nosom, potom som si začal drogu pichať. Medzi prostitútkami to nebolo nič nezvyčajné,“ poznamenal.

Že drogy škodia nielen jeho zdraviu, ale aj biznisu, si uvedomil príliš neskoro. „Klienti, ktorým som sa predtým páčil, si začali všímať vpichy na rukách a viac ma už nechceli. Pri pohľade na moje ruky len zhnusene odvrátili tvár. Tak som skončil opäť na ulici,“ priznal s ľútosťou v hlase. Z drog sa dostal až v rodnom Svidníku. „Jedného dňa som si zbalil všetky veci a v priebehu hodiny odišiel z Prahy domov na východ. Odvtedy som sa drog ani nedotkol. Som čistý!“ vyhlásil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu