Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyvolení: Erik odíď!

Týmto výstupom sa Erik odpísal. Zobraziť galériu (2)
Týmto výstupom sa Erik odpísal.

BRATISLAVA - Hysterickým výstupom vo vile VyVolených si Hilár Erik Lakatošovie (33) sám podpísal ortieľ „smrti“. Zuzana Frenci Fraňová (25), Norika Roka Roková (41), Vlado Budinský (26) a Barbora Barbi Fuchsová (21) už stihli vytvoriť aj antierikovský tábor.

Táto partia už kuje intrigy, ako sa barmana zo Svidníka čo najskôr zbaviť. Dnešnému Výberu predchádzali vážne diskusie „ partizánskej“ úderky. Ich obsahová náplň bola jednoznačná - ohovoriť Erika. Štvorica vzbúrencov - Frenci, Roka, Vlado a Barbi sa dohodli, že večer vo Výbere označia Erika, ktorý mieni „vypalcovať“ Vlada alebo Barbi. „On je falošný had, bez neho mi bude lepšie,“ vysvetľovala svoje pohnútky Roka.

Názor po víkendovom výstupe si na Erika urobil aj Vlado: „Keby som bol vonku, tak si takého človeka ani nevšímam. Erik jednoducho žiarli. Zmenil sa na ženu!“ Dnes večer to bude mať naklonené aj Peter Čičo Čižmárik (26). Podľa ženskej časti osadenstva vily je totiž „trápny šašek“. Za vodou bude iba pätnásta finalistka jojkárskej reality show 26-ročná Magdaléna Kurišová z Bratislavy, ktorú bude počas premiérového Výberu chrániť fialová šatka imunity.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu