Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Prečo Jojka stále nedala Linde byt?

Linda Drevenková ešte stále nemá kľúče od bytu, ktorý vyhrala. Zobraziť galériu (15)
Linda Drevenková ešte stále nemá kľúče od bytu, ktorý vyhrala.

BRATISLAVA - Naťahujú ju ako na špagáte! Milionárka Linda Drevenková (22) čaká už vyše mesiaca na nový byt, ktorý vyhrala v reality show VyVolení. A stále nič. Je už dokonca taká znechutená, že ani nechce ísť bývať do Bratislavy. Zdá sa, že Jojka má s výhrou Novozámčanky poriadne problémy a nie je schopná ich vyriešiť. A dokonca to záhadne tají... Bude rovnako podvedený aj druhý VyVolený?

28. december 2005 bol pre Lindu veľký deň. Bola si „omrknúť“ najväčšiu časť svojej výhry - nový trojizbový byt na Bajkalskej ulici v Bratislave. Zostalo však iba pri tom. Úsmev jej zamrzol o pár dní neskôr, keď zistila, že okolo jej nového domova nastali nekonečné naťahovačky. Keď sa veci stále neposúvali vpred, Linda sa rozhodla, že si bytovú otázku vyrieši sama - postaví si rodinný dom, v ktorom by chcela bývať s priateľom Martinom Szapuom (26). „Ja aj tak neplánujem bývať v Bratislave. Budem sem chodiť, iba keď budem musieť. Nechcem tu žiť, Bratislava ma odpudzuje,“ povedala tmavovláska s odstupom času. A to sa ešte prednedávnom tešila, ako si tu spolu so sestrami budú nažívať.

Jojka má na celú situáciu veľmi stručné vysvetlenie. „Je nám ľúto, že sa to muselo stať, ale sú tam určité právne prieťahy,“ vyjadril sa pre Nový Čas hovorca televízie Joj Ľudovít Tóth. Po 5-miliónovom byte, ktorý mal už niekoľko týždňov patriť VyVolenej tmavovláske, akoby sa zľahla zem. Možné je aj to, že luxusný „trojizbák“ s obrovskou terasou, pivnicou a miestom na parkovanie jej nového auta, ktorý mal byť už mesiac vlastníctvom Novozámčanky, jej ani patriť nebude. Jojka vraj v týchto dňoch hľadá zaň vhodnú náhradu. „Sme s Jojkou dohodnutí,“ snažila sa zahmlievať problém prvá slovenská VyVolená. O čo teda Jojke ide? Prečo sa Linda už mesiac nemôže dostať k svojej výhre? Zatiaľ z 11-miliónového jackpotu vlastní len auto a v pondelok jej prišla na účet prvá mesačná „gáža“ 252-tisíc korún. No zdá sa, že majiteľkou nového príbytku tak skoro nebude.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu