Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Linda Drevenková s priateľom budú stavať dom

Linda Drevenková s priateľom Martinom Szapuom. Zobraziť galériu (9)
Linda Drevenková s priateľom Martinom Szapuom.

NOVÉ ZÁMKY - Hoci Linde Drevenkovej (22), víťazke jojkárskej reality show VyVolení, prináleží k výhre aj 5-miliónový byt v Bratislave, od televízie ho stále nedostala. Preto sa rozhodla, že si bytovú otázku vyrieši sama. Mieni si postaviť rodinný dom a nasťahovať doň aj svojho priateľa Martina Szapua (26).

„Martin je úžasný chlap, viem si predstaviť, že by som s ním žila v jednej domácnosti,“ rozplýva sa Linda. „Je na to síce ešte skoro, ale chceli by sme spolu bývať,“ vraví. Trochu praktickejšie sa k veci stavia Lindin priateľ. „Určite budeme stavať v Nových Zámkoch alebo v Komárne. Do Bratislavy sa nám nechce sťahovať a Linda tam aj tak už má byt,“ zdôvodňuje výber lokality mladý muž. „Ak pôjde všetko podľa plánu a s Lindou sa budeme ľúbiť aspoň tak, ako doteraz, do leta by mal byť domček hotový,“ odhaľuje plány majiteľ erotického salóna.

Linda síce luxusný byt v Bratislave vyhrala vo VyVolených, no pre problémy s realitnou kanceláriou jej ho televízia zatiaľ neodovzdala. „V priebehu desiatich dní by mala Linda dostať kľúče od nového bytu,“ zdôrazňuje hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. „Byt v Bratislave sa mi tak či tak zíde, veď tam budem chodievať pracovne,“ vysvetľuje sympatická tmavovláska, ktorá netají, že by sa v blízkej budúcnosti nebránila stať aj matkou. „Nikdy nehovorím nikdy,“ potmehúdsky sa usmieva Novozámčanka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu