Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Linda z VyVolených už ukázala priateľa - majiteľa erotického salóna

Linda a Martin svoju lásku netaja. Zobraziť galériu (9)
Linda a Martin svoju lásku netaja.

KOMÁRNO - Piatok 20. január, známa diskotéka v Komárne. Víťazka reality show VyVolení Linda Drevenková (22) sedí pri stole s priateľom Martinom Szapuom (26). Svoju lásku už netaja a všetkým naokolo dávajú najavo, že patria k sebe.

„Je to pravda, Martina veľmi ľúbim,“ priznáva šťastná Linda. V piatok vystupovala v Komárne spolu s Tonym z VyVolených. V podniku bola teda pracovne, Martin ju len sprevádzal. Párik sa pozná už niekoľko rokov, no iskra medzi nimi preskočila až začiatkom tohto roku. „Silvestrovala som na Orave a vedela som, že Martin tadiaľ občas cestuje. Zavolala som mu, či nemá cestu okolo,“ spomína na „náhodné“ stretnutie zaľúbená VyVolená.

„Tá cesta bola osudová, vtedy sa to všetko začalo,“ potvrdzuje Martin, ktorý Lindu odviezol domov a odštartoval tým veľkú love story. „Mal som za sebou niekoľkoročný vzťah a neveril som, že sa dokážem tak rýchlo zaľúbiť. Ale Linda je jedinečná, má obdivuhodnú povahu, ktorou si ma získala,“ vychvaľuje svoju vyvolenú majiteľ erotického salóna. Lindu zasa na Martinovi zaujala tvár. „Vyzerá ako bábätko,“ smeje sa mladá milionárka. Do kariet páriku hrá aj ďalší fakt - obaja sú narodení v znamení váh...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu