Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Legendárny poslanec SNS Vinco Lukáč skončil v cele: Domáce násilie

(Zdroj: SITA/Jozef Jakubčo)

BRATISLAVA - Bývalý poslanec SNS a hokejista Vincet Lukáč skončil nakrátko v policajnej cele, bývalý hokejista sa mal vyhrážať partnerke. So súhlasom prokurátora ho prepustili.

Informoval o tom portál tvnoviny.sk. Ako a prečo sa konflikt stal nie je jasné. V nedeľu bol ako divák na extraligovom zápase a v noci skončil v policajnej cele. Vincent Lukáč sa vraj nebezpečne vyhrážal svojej partnerke.

Polícia uviedla, že podozrivý sa mal slovne vyhrážať poškodenej žene, čím u nej vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie i obavu z toho, že podpáli osobné motorové vozidlo. "Podozrivého muža policajti zadržali a obmedzili na osobnej slobode. Následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin nebezpečného vyhrážania. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol dnes dopoludnia muž, po predchádzajúcom súhlase prokurátora, zo zadržania prepustený," uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Vyšetrovanie prípadu naďalej prebieha, preto bližšie informácie nie je podľa nej možné poskytnúť.

Viac o téme: Vincent Lukáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu