Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalý minister sa pustil do Trubana: Druckerova výzva na súboj, jeho pripravenosť je úsmevná, tvrdí

Tomáš Drucker sa pustil do Michala Trubana Zobraziť galériu (2)
Tomáš Drucker sa pustil do Michala Trubana (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer, Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Medzi mimoparlamentnými osobnosťami slovenskej politiky to začína vrieť. Najnovšie sa do kritiky predsedu Progresívneho Slovenská a nového volebného lídra koalícia PS-Spolu pustil bývalý minister zdravotníctva a minister vnútra Tomáš Drucker, ktorý sa práve v týchto dňoch chce stretávať s ľuďmi.

Drucker dlhším statusom reaguje na slová Trubana o jeho neprijateľnosti v oblasti partnerstva. "V x-tom rozhovore pána Trubana som sa dočítal, že som preňho ako partner neprijateľný," začína kritiku Drucker. Ten zároveň Trubana zároveň skritizoval za kategorizáciu politikov. "Je to celkom "úsmevné", keď dookola zároveň tento pán posledné týždne opakuje jednu vetu o tom, ako sa "noví politici" (tak sa delia dobrí, slušní, teraz aj "noví" a asi tí ostatní) nehádajú,"​ pokračuje Drucker.

Bývalý minister sa pustil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Tomáš Drucker)

Kritika do radov pripravenosti

Bývalý minister vnútra sa pustil aj do kritiky v rámci Trubanovej pripravenosti. "Nechce sa mi ani zachádzať do podrobností o tom, ako sa tu mnoho nových politikov cíti byť pripravených stať sa premiérom a prevziať moc. Osobné pocity sú každého súkromná vec, aj keď po mojich skúsenostiach z veľkých firiem (jedna z tisícov stredných pobočiek Pošty má viac zamestnancov ako Trubanova bývalá firma), alebo z ministerstiev, mi jeho pripravenosť pripadá úsmevná," dodal bývalý šéf rezortu zdravotníctva.


Drucker po rebríčku popularity pritvrdil! Návrat do politiky? Je to had, zrušil ho hneď Fico


Výzva na súboj o riešeniach

Trubana Drucker dokonca vyzval na diskusiu o viacerých témach. "Mám preto návrh: poďme sa rozprávať k veci. O riešeniach - v zdravotníctve, v sociálnom systéme, v starostlivosti o seniorov, o hospodárskej politike, o riešeniach regiónov o čomkoľvek konkrétnom. Ja som na diskusiu o konkrétnych riešeniach pripravený," uzavrel Drucker.

Drucker má ambície aj vďaka prieskumu

Drucker sa po uverejnenom rebríčku dôveryhodnosti slovenských politikov chce zrejme opäť vrátiť do politického života pomocou vlastnej strany. Jeho web sa už rozbehol a na videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti ešte v júni, hovorí o stretávaní s ľuďmi a o diskutovaní o ich problémoch počas leta. "Bol som milo prekvapený, keď som videl tie prieskumy dôveryhodnosti, v ktorých som sa umiestnil na tak vysokej pozícii.  Zvlášť, keď si uvedomím, že je to už viac ako rok, odkedy som odišiel z pozície ministra," povedal Drucker vo videu.

Viac o téme: Tomáš DruckerMichal Truban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu