Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Poslanec Fico vyzval šéfa SaS Sulíka na slovný súboj: Bitka o Kočnera

Richard Sulík a Robert Fico
Richard Sulík a Robert Fico (Zdroj: SITA/Diana Černáková)

BRATISLAVA - Poslanec Robert Fico dnes vyzval lídra SaS do debaty na RTVS vo videu, ktoré zverejnil na svojom profile na Facebooku. Sulík na jeho výzvu reagoval. Rád sa debaty zúčastní, ale najbližšie dva týždne je zaneprázdnený.

Robert Fico dnes vyzval predsedu strany Sloboda a solidarita na televíznu debatu. Video zverejnil na sociálnej sieti Facebook. „Opozícia i väčšina médií stále nechce priznať, že spojenie vraždy Jána Kuciaka a jeho partnerky s vládou, bolo hanebným výmyslom. Verím, že RTVS vytvorí priestor na diskusiu medzi mnou a Richardom Sulíkom už túto nedeľu v relácii O 5 minút 12. Nastal čas hovoriť ľuďom pravdu,“ povedal Fico. 

Robert Fico - výzva Sulíkovi

Sulík je zaneprázdnený

O pár minút sa vyjadril aj Sulík. Rád sa debaty zúčastní, no najbližšie dva týždne už má program. „Zdravím, pán Fico, na rozdiel od Vás som sa nikdy žiadnej debate nevyhýbal a preto Vašu výzvu prijímam. Avšak túto nedeľu som s mojou družkou na dlho plánovanom výlete, chcem veriť, že pochopíte že to kvôli Vám meniť nebudem. Ďalšiu nedeľu diskutujem s Vašim podpredsedom Rašim na Markíze,“ vysvetlil svoju zaneprázdnenosť Sulík.

Ficovi dal na výber a položil mu niekoľko otázok, na ktoré si má pripraviť odpovede. „Takže: buď si to vybavte s Rašim a vidíme sa 14.10. na Markíze alebo 21.10. na RTVS. A dobre že sa bude podávať pravda, pripravte si prosím odpovede na tieto otázky,“ uviedol a položil mu otázky ohľadom Bašternáka, Kočner a privatizácie. 

Viac o téme: Robert FicoRichard Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu