Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kotlebovci chceli obsadiť Hotel: FOTO Fúzatá riaditeľka im dala originálne kopačky

Marián Kotleba Zobraziť galériu (2)
Marián Kotleba (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - V Hoteli Bratislava sa malo konať stretnutie Ľudovej strany Naše Slovensko. Po sociálnych sieťach sa začalo šíriť, že hotel podporuje nacizmus a rasizmus. Riaditeľka hotela však rázne zasiahla. Na facebookovej stránke hotela zverejnila fotku, ktorá tieto tvrdenia vyvrátila.

V Hoteli Bratislava sa malo konať stretnutie pána Kotlebu a jeho strany. Po tejto informácii sa zrejme začali šíriť negatívne ohlasy na adresu hotela. Podľa ľudí totiž týmto stretnutím podporujú nacizmus a rasizmus. "Stretnutie pána Kotlebu a jeho strany sa v Hoteli Bratislava nekoná," oznámila riaditeľka hotela na ich oficiálnej stránke na Facebooku.

Kotlebovci chceli obsadiť Hotel:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Hotel Bratislava)

K popisu však pridala aj svojskú fotku. Vyjadrila ňou jasný postoj. "Preferujeme štýl hipstera, nie Hitlera," napísala pod fotku. "Ako riaditeľka hotela zásadne odsudzujem rasizmus, nacizmus, fašizmus, terorizmus a ďalšie podobné nezmysly." Marian Kotleba sa mal dnes o 17-tej v hoteli stretnúť s Ľubomírom Huďom, ktorý kandiduje v župných voľbách v Bratislavskom kraji.

Viac o téme: ĽSNSMarian KotlebaHotel Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu