Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Flašíková v Bruseli stráca zábrany: Politici na Slovensku ako v 5. cenovej, chľastajú a rozkrádajú!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook M.F.B.)

BRATISLAVA - Slovenskí politici, hanbite sa. Takýto odkaz im adresovala europoslankyňa Monika Flašiková-Beňová. Tí podľa nej pijú na ministerstvách a v parlamente, správajú sa horšie ako v 5. cenovej skupine a zamestnávajú modelky. Drsný status na Facebooku šokoval svojou úprimnosťou. Reakcia ľudí na seba nenechala dlho čakať.

Už sme si zvykli na statusy europoslankyne za Smer. Vyjadruje sa v nich ku všetkému možnému, čo sa deje nielen na Slovensku. Jej najnovší status na Facebooku napísala bez akýchkoľvek zábran. Najprv sa vyjadrila k aktuálnej kauze možného znásilnenia v resocializačnom centre v Galante, kde sa zastala poslankyne Natálie Bláhovej, ktorá blogom odštartovala túto kauzu.

"Pohon na Natáliu Blahovú vyzerá hlúpo. Snažila sa pomocť človeku, ktorý sa na ňu obrátil, lebo nevedel ako ďalej. A namiesto toho, aby došlo k prevereniu situácie, tak sa tu navážajú do poslankyne. Mne keby niekto také napísal, konám úplne rovnako. Lebo som tiež mama a nie je mi jedno, keď niekto ubližuje deťom, ani keď je to len podozrenie, že sa to deje. Preto sú všetky útoky na poslankyňu nečestné," podelila sa o svoj názor smeráčka. Rovnako sa zastala aj poslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej. Negatívne ju prekvapili komentáre žien na adresu čerstvej mamičky.

Flašíková v Bruseli stráca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA, Facebook/MFB)

Politici chľastajú a rozkrádajú

V statuse však nenechala nitku suchú ani na mužoch, konkrétne slovenských politikoch. "Muži - politici tu rozkrádajú krajinu, správajú sa často pod úroven 5. cenovej skupiny, pijú v parlamente aj na ministerstvách, zamestnávajú si "modelky" bez vzdelania a úrovne, ale celá krajina si z chuti kopne do žien, ktoré to na Slovensku nielen v politike nemajú ľahké," otvorene napísala Flašiková-Beňová. A dodala, že sa májú hanbiť. "Že vás už hanba nefackuje," zakončila europoslankyňa. Ktovie len, koho mala Flašiková-Beňová týmto odkazom na mysli.

Vystúpte zo Smeru

Status mal úspech, o čom svedčí aj množstvo lajkov a komentárov. Maroš jej napísal, aby po tejto kritike vystúpila zo Smeru. "Pani Monika, mám pocit akoby ste to ani VY nepísali! Najvyšší čas, aby ste vystúpili zo strany Smer-SD, keďže sa nestotožňujete so stranou." Na to mu politička odpísala, že prečo by mala vystupovať? "Prečo mám vystúpiť ja? Nech vystúpia tí, čo sa nevedia normálne a slušne správať."

Do diskusie sa zapojil aj Anton Martvoň, bývalý poslanec parlamentu za Smer. "Monika, plne s Vami súhlasím. Bláhová iba poukázala na zjavne dlhodobý neriešený problém v SR a namiesto toho, aby štátne úrady povedali, že OK - ďakujeme za upozornenie, ideme to rýchlo a poriadne vyšetriť, tak namiesto toho do nej bijú," posťažoval sa Martvoň a na záver vyjadril pohoršenie, ako je toto všetko možné.

Viac o téme: SmerGalantaLucia NicholsonováMonika Falšíková BeňováNatália Bláhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu