Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšie hádky v Smere: Flašíkovej posmešná REAKCIA, názory kolegu Podmanického sú smutné!

Monika Flašíková-Beňová a Ján Podmanický Zobraziť galériu (2)
Monika Flašíková-Beňová a Ján Podmanický (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Kontroverzné vyjadrenie poslanca Smeru Jána Podmanického malo dohru. Svojho straníckeho kolegu na sociálnej sieti poriadne skritizovala europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová, ktorá si servítku pred ústa nedávala.

Podmanický varoval, že ak sa v štátoch ako Francúzsko či Veľká Británia, ktoré sú jadrovými veľmocami, dostanú k moci moslimskí politici, vznikne „extrémna hrozba nepredstaviteľného rozsahu.“ Zvolenie Sadiqa Khana za starostu Londýna označil za medzník ohlasujúci smrť pre pôvodných Európanov.

Problémom podľa neho je aj fakt, že moslimovia dokážu svojimi hlasmi legálne dosadiť na špičkové politické pozície v dôležitých štátoch Európy svojich ľudí. Časom sa tak vraj môže tento scenár opakovať, a to aj v podobe moslimských ministrov či premiérov.

Rozhorčená Flašíková nazvala vyjadrenia Podmanického smutným dôkazom o tom, že sociálno-demokratické hodnoty a postoje sú mu rovno cudzie. „On si zrejme v záchvate snahy stiahnuť na seba aspoň kúsok pozornosti a obdivu šírením nenávisti nevšimol (lebo ak to sposobila jeho nevedomosť, je to o to hlúpejšie), že Sadiq Khan bol labouristický, ergo NÁŠ kandidát," krúti hlavou na Facebooku.

"Takže, po jeho "pochopení" pre klerofašistu Tisa, moderne progresívnom podporení návrhu na trestné stíhanie žien, ktoré podstúpia umelé oplodnenie, ponúka tento mladý progresívny sociálny demokrat kritiku priamo zvolených socialistov v EÚ,“ uzavrela svoj príspevok Flašíková.

Status Moniky Flašíkovej-Beňovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Monika Flašíková-Beňová)

 

Viac o téme: MoslimoviaJán PodmanickýMonika Flašíková-Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu