Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Poslanec za Smer bije na poplach: Moslimovia pri moci sú hrozba, bude to smrť pre Európanov!

Ján Podmanický
Ján Podmanický (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poslanec NR SR za Smer – SD Ján Podmanický sa obáva, že v európskych štátoch, ktoré sú jadrovými veľmocami, sa dostanú k moci moslimskí politici. „Absolútnym bezpečnostným rizikom z dlhodobejšieho hľadiska je fakt, že Francúzsko a Veľká Británia sú jadrové veľmoci. Ak sa v týchto štátoch dostanú k moci moslimskí politici, k čomu zatiaľ všetko smeruje, tak vzniká ďalšia extrémna hrozba nepredstaviteľného rozsahu,“ vyhlásil v rozhovore Podmanický.

Podľa neho najdôležitejšia udalosť, ktorá sa v Európe odohrala za posledné roky, je voľba moslimského starostu Londýna Sadiqa Khana. „Tejto udalosti síce nepripisujeme až takú pozornosť, je to však historický medzník v moderných dejinách Európy. Žiaľ, pre pôvodných Európanov je to medzník ohlasujúci ich smrť. To, že moslimovia už dokážu legálnou cestou voliť svojich ľudí na špičkové politické pozície vo významných európskych štátoch, je predznamenaním ďalšieho vývoja v Európe,“ zdôraznil Podmanický s tým, že o krátky čas sa podobný scenár začne opakovať v ďalších európskych mestách, potom prídu prví moslimskí ministri, prví moslimskí premiéri. „Zatiaľ sa moslimskí politici tvária umiernene, neupozorňujú na seba. Čas hrá pre nich. Navyše, európske médiá tento trend podporujú,“ dodal.

Pozornosť médií aj obyvateľov sa podľa Podmanického sústreďuje na teroristické útoky v Európe, ktoré však svojím významom nie sú natoľko dôležité, ako skutočnosť, že pôvodní Európania vymierajú a na ich miesto prichádzajú národy, ktoré majú veľa detí. „Podľa mnohých odborných štúdií a prognóz až v 17 európskych krajinách viac ľudí umiera, ako sa narodí, navyše, v počte novonarodených narastá podiel moslimských detí,“ upozornil.

Zároveň konštatoval, že to, že nemáme deti, je hlavným problémom Európy. „Môžeme sa baviť o mnohých témach, môžeme riešiť tisíc problémov, ak nevyriešime naše demografické zomieranie, tak o pár desiatok rokov už nebude čo riešiť. Alarmujúci pokles demografie si nevšímame, lebo nás na prvý pohľad až tak nepáli. Pokles demografie je plazivý, pomalý, o to však zákernejší,“ povedal. 

Jedinou cestou záchrany Európy je podľa Podmanického návrat ku kultúre detí. „Ak sa má naša spoločnosť zachrániť, musíme znova chcieť deti. Mnohí Európania sa pritom ochotne udržujú v sebaklame, že deti nemajú preto, lebo sa ťažko žije, lebo štát im nevytvára dostatočné podmienky. Tento sebaklam často opakujú aj ľudia, ktorí sú vzdelaní a rozhľadení, čo je zvlášť prekvapujúce,“ konštatoval. Pritom podľa neho platí základný princíp, že nedostatok detí nie je znak chudoby, ale blahobytu.

Podmanický upozornil, že nikdy v dejinách sa ľudia v Európe nemali tak dobre z materiálneho hľadiska ako v súčasnosti, napriek tomu sú presvedčení, že viac detí by neuživili. „Hoci súhlasím s tým, že štát musí zamerať drvivú časť svojej energie na podporu rodín s deťmi, všetko sa odohráva v našich hlavách. Ak si sami neuvedomíme, že ak chceme prežiť, musíme mať deti, žiadna štátna podpora nás o tom nepresvedčí,“ myslí si poslanec vládneho Smeru.

Viac o téme: Ján Podmanický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu