Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Fico ostro zareagoval na protesty opozície: Sulík mu vrátil úder, má to drobný problémik!

Robert Fico a Richard Sulík Zobraziť galériu (2)
Robert Fico a Richard Sulík (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Opäť rozhoreli vášne! Premiér Robert Fico sa rozhodol skritizovať opozíciu, čo sa nepáčilo šéfovi SaS Richardovi Sulíkovi. Na Facebooku následne na rovinu povedal, čo si o predsedovi Smeru a jeho živote v byte v komplexe Bonaparte myslí.

Fico doterajšie pôsobenie vlády obhajoval v dnešných Hospodárskych novinách obraňoval, pričom spomenul napríklad návrh na zvýšenie minimálnej mzdy, nové pracovné miesta či zvýšený objem investícií smerujúcich na Slovensko. Premiér dodal, že opozícia "dôsledne napĺňa svoj deklarovaný cieľ - urobiť vláde zo života peklo".

"Pán Fico, to je skvelé, ako sa vám akože darí," pustil sa Sulík do premiéra hneď od začiatku. Problémov je podľa neho viac - napríklad aj fakt, že ľudia nechcú, aby premiér žil v byte, ktorý bol postavený z pochybných financií. "Rovnako nechcú ministra vnútra, ktorý je vyšetrovaný pre majetkové podvody. Majú plné zuby toho, ako sa na Slovensku rozmohla štátna mafia, ako sú odstavovaní prokurátori, ktorí chcú niečo vyšetriť a ako sú oligarchovia beztrestní."

Ani kroky, ktoré Fico podniká, podľa šéfa liberálov nezmenia fakty. "Vy bývate v byte, ktorý ak si môžete dovoliť, tak len preto, že ste si naň nakradli. Hanba vám!"

Status Richarda Sulíka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Richard Sulík)

Viac o téme: ProtestyRobert FicoRichard Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu