Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fico zverejnil VIDEO útoku na novinárov: Prostitútky, slizkí hadi...teraz je to záchodový pavúk!

Fico na videu nadáva novinárovi. Zobraziť galériu (2)
Fico na videu nadáva novinárovi. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Robert Fico prekvapuje. Video, ktoré zavesil na svoj Facebook, nikto nečakal. Premiéra vytočil novinár, ktorý si ho nafotil pri rannom športovaní. Toto Fico nenechal len tak a rozhodol sa na neho zareagovať. A to tak, že mu poriadne vynadal!

"Ráno pri športovaní zažije človek všeličo," začal svoje video premiér Fico. To zavesil včera krátko pred polnocou na Facebook. Predsedu vlády vytočil novinár z televízia Markíza. Ten si ho nafotil počas ranného športovania na hrádzi. Fica to nenechalo chladným a rozhodol sa novinárovi vynadať. A servítku si pred ústa nedával.

Unavený? Premiér v bielej košeli a veste nadáva novinárovi
Zobraziť galériu (2)
Unavený? Premiér v bielej košeli a veste nadáva novinárovi  (Zdroj: Facebook)

"Namiesto toho, aby rešpektoval súkromie ranného športu, tak typicky po slovensky novinársky si nás odfotil odzadu a poslal na Úrad vlády oficiálnu otázku, že prečo chodím s toľkými bodyguardmi, či sa vraj niečoho bojím," tvrdí Fico.

Vyzeráš ako záchodový pavúk

Podľa Fica nešlo o ochrankárov, ale o bratranca a suseda so psom. Čo však doslova vyrazilo dych, bolo odporúčanie Fica novinárovi. "Odporúčam novinárovi, aby sa nabudúce viac venoval behu, lebo vyzerá ako záchodový pavúk," povedal.

Dal sa na youtubering?

Na záver dodal, že s ním chodí spoločnosť preto, aby mu zabránila na plné ústa povedať, čo si sám premiér myslí o práci novinárov. Video vzbudilo veľkú pozornosť. Aj keď mu niektorí diskutujúci dali zapravdu, väčšina toto video skritizovala. "Pán Fico, dal ste sa na youtubering? Myslíte si, že je vhodné, aby štátnik komentoval niečo také?", pýtala sa Júlia premiéra. O veľkej pozornosti svedčí aj vyše tisíc lajkov a takmer 150 komentárov.

Vzťahy medzi novinármi a Ficom sú v poslednom čase poriadne naštrbené. Premiér ich obviňuje z tendenčnosti a zaujatosti. V minulosti im tiež vynadal do prostitútok a slizkých hadov. Z tohto dôvodu posledné týždne ani neodpovedá na ich otázky. Na viacerých tlačovkách iba prednesie vyhlásenie a odíde. Aj vďaka tomuto správaniu vznikajú špekulácie, že Fico je už unavený a čoraz viac sa podobá na Mečiara, ktorý na konci svojej kariéry nadával a útočil na novinárov.

Viac o téme: VideoRobvert Fico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu