Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Unikla nahrávka z Procházkovho mítingu: Som ako Rocky, ktorý dostal ľavý hák od Draga!

Radoslav Procházka
Radoslav Procházka (Zdroj: SITA)

STARÁ ĽUBOVŃA – Unikla nahrávka zo zjazdu Sieťarov v Starej Ľubovni. Šéf strany Radoslav Procházka si sype popol na hlavu za prešľapy, ktoré sa objavili posledné mesiace a zároveň motivuje kolegov k tvrdej práci. Seba a spolupútnikov prirovnáva k filmovým hrdinom ako Rocky Balboa, Frodo či Bridget Jonesová.

Vaše tipy

Sieť prechádza náročným obdobím, ale práve to je výzva, ktorú Procházka so straníkmi prijíma. Na motivačnom príhovore tretieho zasadnutia Rady slovenských regiónov Siete v hoteli Sorea v Ľubovnianskych kúpeľoch okrem iného preberali aj nadchádzajúce voľby. Sieťari budú mať čo robiť, po raketovom vzostupe Procházku sa percentá jeho strany za posledné týždne výrazne zmenšili.

V súčasnosti sú, ako to gazda menuje na videu, v pozícii Rockyho, ktorý dostáva tvrdé rany a musí sa s tým vyrovnať či dokonca Bridgette Jones, ktorá stojí v daždi s roztečeným make upom. "Toto je tá časť filmu, keď Rocky dostane od Ivana Draga ľavý hák a počítajú ho. Toto je tá časť filmu, keď Frodo hladný a smädný bezcieľne blúdi bažinami Mordoru, alebo možno že skôr v mojom prípade, toto je tá časť filmu, keď Bridget Jones s roztečeným make upom stojí na daždi a netuší ani len, kde má kľúče od bytu," hovorí v nahrávke šéf strany na zhromaždení vedúcich miestnych centier, starostov a hostí Siete na Slovensku.

Radoslav Procházka

Zároveň si bývalý prezidentský kandidát verí. Bez úderov na cesty za svojim cieľmi by to bola nuda a naznačil, že je pripravený vyhrnúť si rukávy. "A práve od nás záleží ako ten film dopadne. My sme Rocky, Frodo a Bridgete Jonesová. Naozaj, od nás záleží to, ako ten film bude pokračovať. Bola by strašná nuda, keby sme suchou nohou prešli po pokojnej hladine a celí voňaví vplávali do prístavu," povedal šéf Siete na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu