Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V roku 2015 očakáva Kiska s Ficom veľké zmeny: Jasnovidec nemá pre nich dobré správy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na našich politických lídrov čakajú v roku 2015 veľké zmeny. Slovenský jasnovidec Peter Bukai sa zahľadel do vešteckej gule a uvidel tam to, čo iní nie. Prezidentovi Kiskovi, premiérovi Ficovi, či čiernemu koňovi slovenskej politiky Radoslavovi Procházkovi prorokuje zaujímavé veci v pracovnom, ale aj súkromnom živote. Okrem nich sa pozrel aj na budúcnosť ďalších politikov. Čo ich čaká?

Andrej Kiska

Tu budú zvraty a zmeny! Pán Kiska sa naozaj bude snažiť robiť všetko tak, aby Slovensko bolo na tej lepšej úrovni a bude aj v roku 2015 na strane ľudu. Myslím si, že občania sa vôbec pri voľbe prezidenta nemýlili. Ale upozorňujem pána Kisku, aby dbal na následky Obamizácie, môže to stáť životy obyčajných ľudí. Pri jednom z jeho prejavov sa mu stane vtipná situácia, na ktorú budeme spomínať veľmi dlho. Pani manželka bude v novom roku pociťovať úzkosť, no tieto starosti zostanú mimo verejnosť. Dcéra pána Kisku bude excelovať v dobročinnej oblasti. A myslím, že médiá odhalia jej lásku, ktorá nebude dvakrát po ôvoli prezidentskému tatinkovi.

Robert Fico

Ako sa vraví - vták s mierne pristrihnutým krídielkom nemôôže tak úplne kvalitne lietať. Práve toto zažíva Robert Fico. No tento handicap dokážu niektoré vtáky využiť vo svoj prospech. Mimochodom, čakajú ho dosť nepríjemné udalosti. Hlavne stranícke povinnosti. V partnerskom zväzku sa mu bude tiež dariť.Vidím tam však nejakú nehodu alebo menšiu operáciu. No bude musieť zaťať zuby a spojiť sa niekym, kto mu nie je, a nikdy nebol po vôli! Ale čo náš pán premiér pre voličov nespraví?

Radoslav Procházka

Pán Procházka sa nezdá svojim vystupovaním, ale zato má v hlave veľa užitočných a prospešných plánov. na občana sa bude myslieť najprv na 40%, potom 30% a neskôr 20%. Žiaľ, aj pán Procházka nakoniec na občana rýchlo zabudne. V súkromnom živote nastane stagnácia, ktorá môže mať aj vážnejší dopad. Zdravie bude u neho silné a pevné. V novom roku ho isto čaká kúpa novej nehnuteľnosti či nového auta.

Béla Bugár

Tak toto tu ešte nebolo. O pána Bugár sa bude zaujímať akási sympatická mladšia dáma z jeho okolia! Neviem určiť, či aj on prejaví záujem, ale mám pocit, že len tak ľahostajné mu to nebude! Veď predsa je to len muž. Pozitívne zmeny sa udejú v rámci jeho politického myslenia. Netvrdím ale, že iniciátorom politickej rekonštrukcie bude on sám. Pána Bugára čaká sťahovanie. Žiaľ, manželkino zdravie sa tak trochu naštrbí, z čoho pán politik nebude šťastný. Ale jeho sympatizanti sa o neho dlhodobo nemusia obávať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu