Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Za nami je prelomový rok: Zisťovali sme, či sa veštby známych slovenských prorokov vyplnili

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Za nami je jeden z najťažších rokov. Európa sa zmieta v niekoľkých krízach naraz a podvedome cítime, že sme na prahu veľkých zmien. Ohliadnite sa s nami do minulosti. Zisťovali sme, ktoré z veštieb slovenských prorokov sa vyplnili.

Uplynulý rok 2015 bol skutočne turbulentný. Keď sme pred rokom na Topkách uverejňovali článok s predpoveďami slovenského okultistu Martina Schenka, boli sme ešte plní nádeje. Ale potom sa jeho vízie začali napĺňať. Predpovedal vtedy neľahké časy a vytváranie krízy medzi národmi. Vyplnilo sa aj jeho varovanie, že ekonomika európskej 28-čky sa výrazne spomalí.

Traste sa! Rok 2016 sa stane nočnou morou: Odborníci varujú pred 10-timi osudovými ranami!

Politický a vojenský konflikt na Ukrajine mal prerásť do celosvetových rozmerov v podobe studenej vojny. A skutočne, vzťahy medzi Západom a Východom sú napäté. Našťastie, vypuknutie ozbrojeného konfliktu ku koncu roka 2015 medzi Východom a Západom sa nevyplnilo. Nenaplnil sa ani hrozivý krach ukrajinskej ekonomiky.

Proroctvo slepej Baby Vangy sa vypĺňa: Teroristi z Daeš majú s Európou tie najhoršie plány

V roku 2015 sa objavilo niekoľko samozvaných prorokov, ktorí hovorili o hororovej zrážke asteroidu so Zemou. Ani toto halucinačné šialenstvo sa nenaplnilo. Vo svete však udrelo niekoľko útokov radikálnych islamistov, ktoré mali ničivé a tragické následky v podobe nevinných ľudských životov. Európa sa v priebehu roka stala zraneným terčom terorizmu a kolabuje pod náporom migrantov, ktorí utekajú z vojnou ohrozených a ekonomicky nestabilných  krajín.

Slovensko malo dôležitú úlohu

V minuloročnej predpovedi prorokoval slovenský jasnovidec Jozef Bukai Slovensku relatívne dobrý rok. Konflikt, ktorý by mohol rozpútať tretiu svetovú vojnu a ohroziť aj Slovensko, mala utíšiť dáma nižšieho vzrastu, veľká svojou diplomaciou a slovom. My len môžeme dodať, že v tomto bode mal jasnovidec skutočne pravdu. Zúrivú migračnú krízu totiž upokojila nemecká kancelárka Angela Merkelová.

Proroctvo slepej Baby Vangy sa vypĺňa: Teroristi z Daeš majú s Európou tie najhoršie plány

Bukai v roku 2015 prorokoval Slovákom veľký úspech, ktorý pomôže zmierniť nejaký svetový konflikt. V tomto smere sa však veštba nenaplnila. Slovensko zaujalo pri riešení svetovej migračnej krízy odmietavý postoj – po tom, ako predložil pred Európsku komisiu premiér Fico žalobu za povinné kvóty, písali o nás viaceré zahraničné médiá ako o tých, ktorí odmietli zdieľať solidaritu.

Traste sa! Rok 2016 sa stane nočnou morou: Odborníci varujú pred 10-timi osudovými ranami!

Otvoriť Slovákom dvere do sveta mali podľa Bukaia najmä letné udalosti. V tejto súvislosti môžeme spomenúť napríklad Ig Nobelovu cenu, ktorú dostali v lete 2015 slovenskí vedci za výskum bozkávania. Na záver nám veštec predpovedal menšiu prírodnú katastrofu, ktorá nás, našťastie, obišla. Vystrašila nás len búrka a víchrica, ktorá sa v prvej polovici mája prehnala západným Slovenskom a strhávala strechy. Všetky negatívne dôsledky prírodných zmien sme tento rok viac-menej pociťovali iba na pozadí klimatického otepľovania, ktoré aj na Slovensko privialo rekordné teploty.

 

Viac o téme: SvetVeštbaProroctvoSlovensko20162015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu