Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kiska to rozbalil na svahu v Tatrách: Riskantná jazda bez prilby, manželke by to nedovolil!

Andrej Kiska v Tatrách Zobraziť galériu (2)
Andrej Kiska v Tatrách (Zdroj: Facebook)

POPRAD - Andrej Kiska otváral v piatok zjazdovku v Lomnickom sedle vo veľkom štýle. Dovolenku využil tak, ako sa na pravého Popradčana patrí a zjazdovku si poriadne užil. S ochrankárom za chrbtom a bez prilby na hlave upaľoval dole brehom ako skúsený lyžiar. Vzápätí si však sypal popol na hlavu a priznal, že rodine by to nikdy nedovolil.

Prvým lyžiarom, ktorý dnes zdolal zjazdovku v Lomnickom sedle, bol ráno prezident SR Andrej Kiska. „Najvyššie položenú a najťažšiu zjazdovku na Slovensku zdolal excelentne,“ zhodnotila Zuzana Fabianová z Tatry Mountain Resorts. Zjazdovka v Lomnickom sedle sa v tejto sezóne otvárala po prvýkrát v piatok. Na svahu je 100 centimetrov prírodného snehu a podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré.

Kiska si Tatry pochvaľoval. "Lyžovať sa v Lomnickom sedle na Skalnatom plese je vždy zážitok. Aj pre nás, domácich. Z hora zjazdovky je úžasný pohľad nielen na Tatry, ale aj do údolia, na našu krajinu. Tatry, hoci sú malé, sú nádherné," pochválil sa na Facebooku Kiska.

Kiska to rozbalil na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Na sociálnej sieti tiež upozornil, aby ho v riskantnej jazde bez prilby nikto nenasledoval. "Lyžoval som v čapici, ale neberte si zo mňa príklad. Svoje deti a manželku by som nikdy na svah bez prilby nepustil a už som im sľúbil, že aj ja si ju v krátkom čase zaobstarám," priznal chybu prezident.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu