Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hlina sa ospravedlnil za bitku všetkým poslancom okrem Martvoňa

Alojz Hlina
Alojz Hlina (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR Alojz Hlina (nezaradený) sa dnes v rokovacej sále ospravedlnil za minulotýždňový incident všetkým poslancom, okrem Antona Martvoňa (Smer-SD), na ktorého fyzicky zaútočil. Hlina pripúšťa, že sa incident mohol viacerých členov snemovne dotknúť.

Martvoňovi sa však ospravedlniť odmieta, naopak, povzbudzuje ho, aby nebol zbabelý a konečne podal avizované trestné oznámenie. Martvoň ho pripravuje, hotové by ho mal mať na budúci týždeň. V súčasnosti vyhodnocuje, či to bude za útok na verejného činiteľa alebo za výtržníctvo.

Hlina napadol Martvoňa v rokovacej sále minulý týždeň, lebo sa mu nepáčil výrok, že zbohatol na nalievaní alkoholu neplnoletým vo svojom podniku. Hlina chytil Martvoňa pod krk a kričal, aby sa mu pozeral do očí.

"Sotil do mňa, spadol som medzi stoličky a vyhrážal sa mi," opísal incident Martvoň, ktorý útočníkovi atak neopätoval. Hlina tvrdí, že poslanca Smeru-SD nenapadol. "Keby som ho napadol, ležal by na áre," povedal. Dodal, že Martvoň žije vo svete, kde môže urážať a pokorovať ženy. "V mojom svete, keď muž urazí muža, tak si koleduje," uzavrel Hlina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu