Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prekvapenie, ktoré Radičovej vyrazilo dych: Toto ju vítalo pred domom!

Kto chcel expremiérku potešiť? Zobraziť galériu (2)
Kto chcel expremiérku potešiť? (Zdroj: Tv Markíza, SITA)

NOVÁ DEDINKA – „Vitajte doma, pani Radičová!“ Tieto štyri slová sa nedávno postarali o poriadny rozruch v obci Nová Dedinka, kde stojí rodinný dom bývalej premiérky Ivety Radičovej. Neznámy autor ich zvečnil na billboarde stojacom priamo pri vstupe do dedinky, kde ho nikto len tak ľahko neprehliadne. Milé uvítanie neuniklo ani pozorným očiam samotnej expolitičky, ktorá po jeho zhliadnutí ostala príjemne prekvapená.

V malej obci Nová Dedinka je billboard s nápisom vo farbách slovenskej trikolóry horúcou témou dňa.  Aj keď obrovský nápis svietiaci hneď pri vstupe do dedinky bije do očí už zdiaľky, Radičovú naň upozornil až rektor Paneurópskej vysokej školy, kde expremiérka prednáša. „Bola som si ho pozrieť a nesmierne ma potešil,“ povedala v Smotánke, ktorú včera odvysielala Tv Markíza.

Milý billboard Radičovú nesmierne potešil.
Zobraziť galériu (2)
Milý billboard Radičovú nesmierne potešil.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kto chcel bývalú političku uvítacím nápisom potešiť, netuší ani ona sama. Nevylúčila však možnosť, že priaznivci milé prekvapenie „spískali“ s cieľom zmeniť jej postoj k prezidentskej kandidatúre. Avšak ak je to tak, bude ich musieť sklamať. „Mala som a mám vážne dôvody, pre ktoré som sa rozhodla opustiť vrcholovú politiku. A aj tu platí, že človek dvakrát do tej istej rieky nevstúpi,“ odmietla po niekoľkýkrát špekulácie.

Radičová kandidatúru na prezidentku odmietla po prvýkrát v septembri 2012. Svoje rozhodnutie potvrdila aj v decembri toho istého roku, keď ju SDKÚ-DS s Pavlom Frešom navrhli ako najvhodnejšiu kandidátku. Napriek tomu, že sa vo viacerých prieskumoch volebných preferencií umiestnila na popredných miestach, kandidatúru odmietla opäť aj vo februári 2013.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu