Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premiér Fico dostal ďalšie hodinky: Šperk od Cartiera za 7 500 eur!

Premiér Robert Fico ukázal nové hodinky. Zobraziť galériu (4)
Premiér Robert Fico ukázal nové hodinky. (Zdroj: SITA, Cartier)

BRATISLAVA – Zberateľ hodiniek! Premiér Robert Fico, ktorý sa často ukazuje s drahými hodinkami na ruke, sa pochválil ďalším cenným skvostom. Luxusný doplnok od svetoznámej značky Cartier z ocele a 18-karátového zlata ponúkajú na internete za 7 500 eur!

 

 

Okrúhle hodinky Ballon Bleu de Cartier, v ktorých je skĺbený klasický vzhľad s futuristickým s ciferníkom s rímskymi číslicami a zaujímavo riešenou tzv. korunkou, sa premiérovi zaleskli počas včerajšieho raňajšieho stretnutia s podpredsedníčkou Európskej komisie Catherine Ashtonovou v žltom salóniku na Úrade vlády.

Premiér Fico nové hodinky ukázal na rokovaní s vysokou predstaviteľkou Európskej komisie.
Zobraziť galériu (4)
Premiér Fico nové hodinky ukázal na rokovaní s vysokou predstaviteľkou Európskej komisie.  (Zdroj: SITA)

Zaujímavé je, že o pár hodín neskôr počas kontrolného dňa na Kaliňákovom ministerstve vnútra si cenné hodinky zvesil z ruky a položil na stôl tak, aby nebolo vidieť, o aký typ ide. Premiér si nové hodinky však nekúpil sám, dostal ich totiž ako dar. "Môžeme len po niekoľkýkrát zopakovať, že predseda vlády dostáva pri rôznych príležitostiach od svojich priateľov, medzi ktorými je aj mnoho zahraničných politických kolegov, rôzne osobné dary," dostali sme odpoveď z tlačového odboru Úradu vlády.

Slovenský premiér nosí najnovšie takýto skvost v hodnote 7 500 eur.
Zobraziť galériu (4)
Slovenský premiér nosí najnovšie takýto skvost v hodnote 7 500 eur.  (Zdroj: Cartier)

Štedrí partneri Fica aj Beňovej

Robert Fico je známy tým, že exkluzívne hodinky rôznych značiek sa na jeho ruke objavujú pomerne často. Mesiac po parlamentných voľbách sa ukázal s darovanými hodinkami z limitovanej série PRIM Tourbillon T. G. M., ktorých cena sa pohybuje okolo 5 tisíc eur.

Tie najcennejšie mu podľa jeho slov dala manželka ešte v roku 2009. Išlo o značku IWC Da Vinci z limitovanej edície Kurt Klaus, ktorých cena sa vyšplhala na 20 tisíc eur. Kedysi sa ukazoval aj s lacnejším kúskom značky Citizen za 1 100 eur či Raymond Weil za 7 200 eur.

Zdá sa však, že značka Cartier je u Smerákov obľúbená. Pred pár mesiacmi sa so zlatými  hodinkami s diamantmi v hodnote asi 35 tisíc eur ukázala europoslankyňa Monika Flašíková Beňová. Ako nám vtedy prezradila, dostala ich k štyridsiatke od svojho manžela a podnikateľa Fedora Flašíka.

Značku Cartier obľubuje aj Ficova kolegyňa a europoslankyňa Monika Flašíková Beňová.
Zobraziť galériu (4)
Značku Cartier obľubuje aj Ficova kolegyňa a europoslankyňa Monika Flašíková Beňová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu