Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nečakaná dovolenka šéfa KDH: Ján Figeľ skončil v nemocnici!

Ján Figeľ skončil v nemocnici
Ján Figeľ skončil v nemocnici (Zdroj: archív J. F. )

BRATISLAVA – Namiesto toho, aby si predseda kresťanských demokratov užíval posledné dni voľna pri mori alebo v horách, týždeň pred začiatkom parlamentnej schôdze si Ján Figeľ vybral pobyt v nemocnici.

K lekárom sa vybral po tom, čo už dlhšiu dobu zanedbával viaceré náročné vyšetrenia a rozhodol sa to napraviť. „Hospitalizácia patrí v živote k neželaným, ale potrebným obdobiam. Všetkých priateľov a známych pozdravujem z nemocnice v Bratislave... Nie je to vážne a už v piatok popoludní by som mohol ísť domov. Všetko spájam s nádejou,“ vysvetlil šéf KDH na svojom facebookovom profile.

Hospitalizovaný je v Nemocnici sv. Michala v centre hlavného mesta. Svojich priateľov a fanúšikov potešil fotkou, ktorú si spolu s odkazom zavesil na sociálnej sieti. Figeľovu nemocničnú izbu oživila žlto-červená kytica kvetov, vedľa postele má okrem nočného stolíka niekoľko stoličiek pre návštevníkov. Šéf KDH chce už od pondelka znova zarezávať. Čaká ho účasť na výbore pre financie a rozpočet, ktorého je členom a od utorka ďalšia parlamentná schôdza.

Ján Figeľ skončil v
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: archív J. F. )

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu