Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Náhle zdravotné problémy poslankyne Smeru: Išla pod nôž!

Emília Müllerová
Emília Müllerová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Ďalšia poslankyňa absolvovala pobyt v nemocnici! Po tom, čo koncom júla šéf KDH Ján Figeľ strávil niekoľko dní na nemocničnom lôžku, si svoje odtrpela aj poslankyňa Smeru Emília Müllerová (58). Situácia sa jej skomplikovala po príchode domov, keď sa aj dva dni po operácii sťažovala na malátnosť a bolesti hlasiviek.


Poslankyňa podstúpila chirurgický zákrok v Banskej Bystrici ešte minulý utorok, napriek tomu však problémy nezmizli ani po pár dňoch od operácie. „Nie je to bohviečo,“ uviedla pre Topky ubolená politička. „Vyberali mi veľký žlčníkový kameň. Mala som totiž chronický zápal,“ povedala.

Vinu za nepríjemné bolesti pripisovala anestetikám, ktoré dostala pred operáciou. „Pritlmili ma anestetikom asi o čosi viac a som z toho malátna. Bolia ma hlasivky a ledva rozprávam,“ vysvetlila nám s námahou. Už v stredu sa chystá na vyberanie stehov.

Müllerová však nie je jedinou, ktorá letné prázdniny využila na zotavenie. Tak ako Ján Figeľ, ktorý v júli podstúpil hneď niekoľko vyšetrení naraz, aj ďalší poslanec KDH Ján Hudacký robí viac pre svoje zdravie. Naplánoval si totiž liečebnú dovolenku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu