Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miestne zväzy SDKÚ v Bratislave chcú nové voľby vedenia

Pavol Frešo
Pavol Frešo

BRATISLAVA – Väčšina miestnych zväzov SDKÚ-DS v Bratislavskom kraji chce, aby sa po vzore otvorenej a demokratickej voľbe predsedu strany uskutočnili do nasledujúceho vrcholového snemovania strany (17.11.) voľby predsedu a predsedníctva Regionálneho zväzu SDKÚ-DS v Bratislavskom kraji.

Pod vyhlásenie, ktoré korešponduje s generálnou líniou SDKÚ-DS, akú predostrel predseda strany Pavol Frešo na nedávnom celorepublikovom kongrese, sa podpísalo už 21 predsedov miestnych zväzov z Bratislavského kraja. V tomto kraji je 31 miestnych zväzov SDKÚ-DS.

Lídri miestnych zväzov sa zhodli na tom, že stranícke regionálne voľby sú prirodzeným dôsledkom a zároveň výzvou na realizáciu schválenej novej generálnej línie strany.

 V súčasnosti je predsedníčkou Regionálneho zväzu SDKÚ-DS v Bratislavskom kraji Lucia Žitňanská. Okrem predsedov bratislavských miestnych zväzov nové regionálne voľby podporili aj niektorí starostovia a poslanci mestských častí v hlavnom meste, ktorí boli zvolení na kandidátke SDKÚ-DS.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu