Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší exminister opustil manželku: Rozvod kvôli mladšej brunetke!

Manželská idylka Chovanovcov sa skončila Zobraziť galériu (8)
Manželská idylka Chovanovcov sa skončila

TRNAVA - S rozvodmi medzi slovenskými politikmi sa roztrhlo vrece. Potom, čo sa prevalila informácia o rozvode bývalého ministra práce Jozefa Mihála, tu máme ďalší rozchod! Rozvádza sa aj exminister pôdohospodárstva Vladimír Chovan z HZDS. Dôvodom ma byť tiež mladšia žena a podobne ako v Mihálovom prípade aj ona pod ním pracovala na ministerstve.

Bývalý šéf rezortu pôdohospodárstva z prvej vlády Roberta Fica ukončil svoje niekoľkoročné manželstvo s Ľubicou. S doktorkou má dve dospievajúce deti. Spoločné dovolenky a rodinné idylky sú však minulosťou! Chovan sa k celej záležitosti vyjadriť odmietol.  „Nemám dôvod sa o tom s Vami baviť! Je to moje súkromie! Myslím, že sú aj dôležitejšie veci ako toto!" povedal nám exminister. Na otázku, či plánuje spoločný život s mladšou ženou len stručne dodal „Nemám to prečo komentovať!“

Rozvod potvrdila samotná manželka exministra Ľubica Chovanová, uznávaná trnavská gynekologička a pôrodníčka. Svoj rodinný stav, teda rozvedená si uviedla aj na svojom facebookovom.

 

Stav
Zobraziť galériu (8)
Stav

Dôvod rozvodu sme sa od nej nedozvedeli, pretože si zlomené srdce odcestovala liečiť do Thajska. „Milé moje pacientky, dnes odchod do Thajska, dievčatá buďte prosím zdravé až do 27.06.2012. Papappa. Prídem oddýchnutá a budem na Vás milá, ako vždy,“ uviedla v profile na sociálnej sieti Chovanová.

Podľa našich informácii má byť za rozvodom Chovanov románik so svojou bývalou kolegyňou z ministerstva Soňou S.. Tá pôsobila na ministerstve ako generálna riaditeľka sekcie potravinárstva, výživy a obchodu. V súčasnosti je prezidentkou klubu Slovenských poľovníčok.

Meno Soni S. sa spája aj s kauzou tlačenia predvolebných plagátov pre HZDS na náklady ministerstva. Po prevalení kauzy s letákmi dostala Soňa S. po jednodňovom pracovnom pomere na novom mieste na ministerstve výpoveď. Podľa zmluvy jej prináležalo odstupné vo výške stvormesačného platu, ktoré jej ale nový minister Zsolt Simon nevyplatil.

Zdá sa, že Soňa S. si zo škandálov, ktoré sa s ňou spájajú nič nerobí a život si skutočne užíva. Podľa jej profilu na sociálnej sieti je zjavné, že rada cestuje. V roku 2012 cestovala do Kentucky, v roku 2010 do Ománu a v roku 2008 do Ghany. Na koľkých z týchto atraktívnych zájazdov s ňou bol aj Chovan nevedno.     

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu