Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce zistenie: Mihálova tehotná milenka zrušila svadbu!

Minister a úradníčka na spoločnej služobnej ceste v roku 2011. Zobraziť galériu (2)
Minister a úradníčka na spoločnej služobnej ceste v roku 2011.

BRATISLAVA – Po tom, čo sa tento týždeň prevalila informácia o krachujúcom manželstve exministra práce Jozefa Mihála (47), sa Topkám podarilo zistiť, že vzťah stroskotal aj jeho milenke. Sanela Poturáková (31), ktorá by mala byť v siedmom mesiaci tehotenstva, sa totiž mala vydávať v novembri minulého roka. Naplánovaná svadba sa však nakoniec nekonala a mladá šéfka odboru na ministerstve práce začala žiť s politikom.

Poturáková sa odmietla k informácii vyjadriť. Nereagovala na maily a sekretárka ju viackrát ospravedlnila s tým, že má rokovania. Exminister, ktorý je v rozvodovom konaní s manželkou, s ktorou má tri deti, aj napriek tomu, že sa k téme mileneckého pomeru vyjadril vo viacerých médiách, pri našich otázkach tentoraz taký otvorený nebol. Prosím vás, ja sa k tejto téme nebudem vyjadrovať. Už som toho povedal dosť. Tým, že ide o súkromnú záležitosť pani Poturákovej, tak sa k tejto téme nechcem vyjadrovať,“ povedal nám.

Podľa dvoch na sebe nezávislých zdrojov sa však hovorí o tom, že jeho milenka Sanela bola ešte vlani zasnúbená a v dlhoročnom vzťahu s Nemcom. Dokonca už mali vraj dohodnutý termín svadby, hotové aj pozvánky a viacerým ľuďom sa priznala, že práve kvôli pletkám s ministrom to skrachovalo. „Sama sa priznala, že dlhoročný vzťah s jej priateľom stroskotal kvôli dieťaťu, ktoré čaká s exministrom,“ povedal nám náš zdroj.

Jozef Mihál a Sanela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu