Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalší cestný pirát: Hrnčiar zaplatil 150 eur za rýchlosť!

Zobraziť galériu (2)

Na zrušenie priestupkovej imunity doplatil ďalší poslanec. Za rýchlu jazdu v obci naparili policajti poslancovi Andrejovi Hrnčiarovi zo strany Most - Híd pokutu 150 eur!

 

Rady cestných pirátov rozšíril ďalší poslanec. Po tom, ako poslanecký preukaz po februárovom zrušení priestupkovej imunity nepomohol Dušanovi Galisovi zo Smeru, pokutu za prekročenú rýchlosť musel zaplatiť aj Andrej Hrnčiar zo strany Most –Híd. „Porušil som pravidlá, tak som riadne zaplatil,“  priznal sa poslanec.

Martinský primátor a poslanec Bugárovej strany prekročil v obci neďaleko Senice rýchlosť o viac ako 20 km/h. . „Stalo sa to, keď som sa s rodinou vracal z výletu v českých Valticiach. V obci som prekročil rýchlosť, išiel som niečo vyše 70 km/h,“ povedal Hrnčiar. Poslanec dokonca nemal pri sebe ani občiansky preukaz a totožnosť dokázal poslaneckým preukazom. Ten mu však peňaženku nezachránil. . „Platil som 150 eur. Nemal som pri sebe peniaze, tak som ich išiel vybrať do bankomatu v Senici,“ objasnil poslanec.

Hrnčiarov kolega Dušan Galis zo Smeru bol prvý z poslancov, ktorý doplatil na zrušenie priestupkovej imunity. V apríli uháňal po diaľnici D1 rýchlosťou 130 km/h, čím prekročil rýchlosť o 20 km/h. Podľa Galisových slov obiehal auto. "Zaplatil som. Koľko? Zistite si na polícii," povedal vtedy poslanec a bývalý futbalový tréner Galis.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu