Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exminister prichytený pri pirátskej jazde: Medzi obcami sa rútil 149 km/h!

Nagy sa vyhováral na predbiehanie
Nagy sa vyhováral na predbiehanie (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Exminister životného prostredia a súčasný poslanec Národnej rady József Nagy (44) si po zrušení priestupkovej imunity na vlastnej koži odskúšal, aké to je byť obyčajným smrteľníkom. Priamo pred policajným radarom sa totiž na svojom luxusnom aute rútil medzi obcami pri Dunajskej Strede rýchlosťou 149 km/h a vyfasoval za to mastnú pokutu.

"Priestupca prekročil rýchlosť o 59 kilometrov za hodinu," informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Po tom, ako ho Tv Joj oslovila so žiadosťou o reakciu, exminister zakontroval vetou: "Taká je diskrétnosť polície dnes." Neuvedomil si, že dopravnú akciu sprevádzal štáb, ktorý všetko videl na vlastné oči. Exminister po zastavení ostal najprv sedieť v aute, ale keď dostal vysokú pokutu, zo športového Mercedesu vystúpil. "Polícia uložila vodičovi pokutu vo výške 650 eur, ktorú na mieste zaplatil," dodala Kredatusová.

"Toto bolo fakt pri predbiehaní. Potreboval som urobiť, jak sa hovorí po slovensky, myšičku, aby oprotiidúce auto nebolo ohrozené, tak som trošku pridal viac. No tak tie autá sa vyrábajú také rýchle, takže niekedy sa to stane," komentoval prekročenie Nagy s tým, že priestupková imunita mu nechýba a išlo iba o náhodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu