Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Slota: Hlasovacie právo zahraničných Maďarov je začiatok atakov

Ján Slota Zobraziť galériu (2)
Ján Slota

BRATISLAVA – Dohoda maďarských vládnych strán na tom, že v Maďarsku budú môcť voliť aj zahraniční Maďari s maďarským občianstvom, bude mať podľa predsedu SNS Jána Slotu obrovské a nedozerné dôsledky v stredoeurópskom priestore.

„Je to začiatok násilných atakov zo strany Maďarska voči územnému usporiadaniu v strednej Európe a Trianonskej dohode,“ vyhlásil dnes Slota na tlačovej besede.

Vláda Ivety Radičovej podľa neho obsadzuje vrcholové posty na úrade vlády Maďarmi, ktorí veľmi tvrdo spolupracujú s maďarským parlamentom a maďarskými vládnymi činiteľmi.

„Títo ľudia v spolupráci s premiérkou a vládou, kde má silnú taktovku Béla Bugár, vedú Slovensko do záhuby,“ zdôraznil predseda SNS.Slota tiež pripomenul, že SNS od začiatku tvrdí, že netreba dať žiadnu podporu druhému eurovalu.

„To, čo sme my hovorili už pred dvoma mesiacmi, dnes priznáva aj Angela Merkelová, nemecký minister hospodárstva a ďalší. Je to začiatok konca eurozóny. Mali by sme sa začať pripravovať na katastrofický program, keď nastane zrútenie eura,“ uviedol s tým, že je zvedavý, či táto slávna vláda je pripravená na tento katastrofický čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu