Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dievča leta Radičová: S cigánskou mohla bodovať medzi sexicami

Premiérka Iveta Radičová sleduje prácu mladej vizážistky. Zobraziť galériu (16)
Premiérka Iveta Radičová sleduje prácu mladej vizážistky. (Zdroj: Topky.sk, Daniela Dobáková)

TRENČÍN – Premiérka Iveta Radičová si nenechala ani tento rok ujsť letný festival Pohoda. Na jeho 15. ročníku hodnotila pred 2500 divákmi prvý rok v premiérskom kresle. Preplnený stan, v ktorom diskusia prebiehala, však nebol jej jedinou zastávkou. Pochutnávala si na cigánskej pečienke a zaujali ju aj šminky a súťaž, v ktorej sexi Slovenky bojujú o titul Dievčaťa leta. Zatúžila sa stať aj ona najkrajším dievčaťom tohto leta?

Iveta Radičová v diskusii so Štefanom Hríbom

Pohoda 2011
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)


Po hodinovej diskusii s moderátorom Štefanom Hríbom, kde označila Radičová svoj prvý rok vo funkcii za ťažší aj vďaka problematickej voľbe generálneho prokurátora, si vypočula časť koncertu filharmonického orchestra Janáčkova filharmonie Ostrava. Pre Topky uviedla, že ľutuje, že nestihla niektoré koncerty ako aj tanečné vystúpenie Nederlands Dans Theater II. Najsilnejšia žena štátu sa nebránila ani foteniu s fanúšikmi.

Iveta Radičová so svojím poradcom Mariánom Balázsom
Iveta Radičová na Pohode
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Topky.sk, Daniela Dobáková)


Dopriala si aj cigánsku pečienku, ktorá jej vraj veľmi chutila. Potom však prekvapujúco zamierila k autu, pri ktorom líčili a fotili krásky do našej súťaže Dievča leta. Premiérku s mäsovou pochúťkou v ruke zaujímalo, o čo ide. Keď odznela otázka, či sa tiež chce stať Dievčaťom leta, pohotovo odpovedala: "To asi nie. Nespĺňam vekovú hranicu.“ Ktovie, či si predtým preštudovala podmienky súťaže, ale prihlásiť sa môžu naozaj len dámy do 35 rokov, čo o 19 rokov premeškala.

Premiérku zaujala súťaž Dievča leta
Premiérka Iveta Radičová so
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Topky.sk, Daniela Dobáková)


Mladej vizážistke, ktorá pôvabné dievčatá líčila na fotenie, sa Radičová na záver priznala, že používa mejkap rovnakej značky ako ona. Tá patrí medzi tie kvalitnejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu