Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Prvá dáma o manželovej lakťovke: Robí to aj mne, je to kanadský žartík

Silvia Gašparovičová a Ivan Gašparovič
Silvia Gašparovičová a Ivan Gašparovič

BRATISLAVA – Hlava štátu Ivan Gašparovič sa premiérke Ivete Radičovej za šťuchanec so slovami „nezavadzajte tu“ po hokejovom zápase neospravedlní. Zastala sa ho aj prvá dáma Silvia Gašparovičová, ktorá prezradila, že takto vtipkuje manžel aj s ňou a ich známymi.

Po tom, čo o incidente prehovoril poradca premiérky Marián Balázs, reagoval prezident na otázku, či sa ospravedlní, iba vyhýbavo. „Nech sa ospravedlní ten, kto to vymyslel,“ reagoval pre TV Sme. Jeho manželka však nepriamo potvrdila, že sa incident stal a nevidí v tom úmysel ublížiť, pretože to bolo v športovom ošiali a netreba z toho robiť žiadne vážne závery. 

„Manžel rád žartuje a sú to také mužské žarty, trošku také, ako sa hovorí, kanadské žartíky. Myslím, že pri športe sa to dá zniesť. Ja som sa s tým celkom nestotožnila, ale robí to aj mne, robí to mnohým známym a ako muž to pokladá za zábavné,“ reagovala prvá dáma.

Balázs, ktorý bol osobne účastný incidentu pri výťahoch však tvrdí, že to netreba zľahčovať. „Vôbec, ale vôbec to nepovažujem za vtipné. Chápem však, že je to pre niekoho nepríjemná situácia a snaží sa to ospravedlniť tým, že to nazve vtipom,“ uviedol pre Topky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu