Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prečo musia neziskové organizácie stále obhajovať svoje miesto v spoločnosti? Granty a dve percentá pomáhajú hlavne ľuďom v núdzi!

Štúdio Podcaster Zobraziť galériu (5)
Štúdio Podcaster

PODCAST - Ak štát nevie pomôcť ľuďom v núdzi, prečo nedovolí, aby si človek pomohol a vyzbieral peniaze sám? Aj takéto reakcie sú na nedávne polemiky ohľadom dvoch percent, ktoré neziskovky, ale aj jednotlivci potrebujú ako soľ. Pozrite si Topky podcast

Dobrovoľníkom sa môže stať každý. Môže šiť oblečenie, doučovať deti alebo vyzbierať odpadky. Ako povedala v Topky podcaste riaditeľka Bratislavského dobrovoľníckeho centra, dokonca vychovávajú aj deti k dobrovoľníctvu a posielajú aj mladých ľudí napríklad do domovov dôchodcov, kde robia spoločnosť osamelým penzistom. Alebo sa stretávajú s inými hendikepovanými kamarátmi.

Slovenská katolícka charita tvrdí, že pomáha k svojpomoci. Napríklad ľuďom bez domova naštartovať svoj život, ale aj migrantom, hendikepovaným ľuďom a nevyliečiteľne chorým deťom.V poslednej dobe sa do dobrovoľníctva zapájajú aj firmy v rámci CSR aktivít. Prihláste sa aj vy a pomôžte!

TOPKY PODCAST nájdete na Youtube ZoznamTV aj na audio platformách:

ANCHOR.FM   SPOTIFY  APPLE PODCASTS

 

 

 

Viac o téme: Dve percentáDobrovoľníkCharitaPodcast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu