(Zdroj: Getty Images/los_angela)
Tradičné veľkonočné pochúťky ako je údená šunka alebo veľkonočná hrudka poznáme asi všetci. V pôstnom a veľkonočnom období sa v rôznych regiónoch Slovenska pripravovala celá plejáda jedál s názvami typickými pre daný región. Overte si svoje znalosti o gastronomických pochúťkach našich predkov, z ktorých mnohé sa pripravujú dodnes.
{{ poll.title }}
{{ poll.image_description }} (Zdroj: {{ poll.image_resource }})
{{ poll.title }}
{{ poll.thanks }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ poll.type == 'percent' ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
{{ question.text }}
Hlasovalo: {{questions[0].votes}}
{{ poll.title }}
{{ poll.image_description }} (Zdroj: {{ poll.image_resource }})
{{ qIndex+1 }}/{{ questions.length }}
{{ question.text }}
Môžete označiť viacero odpovedí.
{{ profiles[profileEvalueated.index].name }}
Zhoda: {{ profileEvalueated.weightPercentage }}%
{{ profiles[profileEvalueated.index].image_description }} (Zdroj: {{ profiles[profileEvalueated.index].image_resource }})
×