Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nedvědi, Rangers, Tomáš Linka, Naďa Urbánková, Hop Trop a ďalší na Lodenici

Lodenica v Piešťanoch
Lodenica v Piešťanoch

Na festivale Lodenica v Piešťanoch budete môcť vidieť to najlepšie z českej a slovenskej country počas jedného víkendu na 4 scénach! V prekrásnom prostredí Autocampu v kúpeľnom meste vás čakajú Jan a František Nedvěd (CZ), Kamelot (CZ), Alan Mikušek, Wabi Daněk (CZ), Radim Hladík a Blue Efect (CZ), Slniečko, Nezmaři a Miki Ryvola (CZ), Veslári, Bukasový Masív a iní.

Na festivale v piatkovom programe odohrá koncert dokonca americká hviezda country & bluegrass Claire Lynch. Celkovo viac ako 60 skupín a interpretov na brehu jazera Sĺňava v prekrásnom prírodnom amfiteátri a to všetko len za 20€ (v predpredaji) na celé 3 dni.

Program už 12. ročníka festivalu Lodenica v tomto roku bude ako po minulé roky na štyroch scénach - hlavnej scéne, open scéne, alternatívnej scéne a westernovej scéne. Čakajú na vás mnohé sprievodné akcie, ako: plážový volejbal, ryžovanie zlata, fakultatívny výlet, nafukovacie ihrisko, jazda na koni, škola country tancov a iné. A aby sme nezabudli ani na našich najmenších, na naše deti čaká detské mestečko s rôznymi detskými hrami, maľovanie tvárí, nafukovadlá, súťaž v kreslení.

Detailné informácie o festivale, účinkujúcich kapelách či vstupenkách nájdete na www.lodenica.sk. Vstupenky a permanentky na festival za zvýhodnenú cenu sú v predpredaji v sieti Ticketportal (www.ticketportal.sk). Deti do 130 cm a ZŤP majú vstup zadarmo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu