Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Barbara Haščáková išla tri dni na rozlúčku s Jacksonom

LOS ANGELES - Medzi fanúšikmi z celého sveta, ktorí pred kalifornským Neverlandom spomínajú na Michaela Jacksona, sa objavila i slovenská speváčka Barbara Haščáková.

Ako informoval český spravodajský portál iDNES.cz, speváčka, ktorá v súčasnosti žije na Floride, cestovala na rozlúčku so zosnulým Kráľom popu tri dni. So svojím priateľom Štefanom precestovala púšť a absolvovala vzdialenosť asi 5 440 kilometrov. "Boli sme pri hviezde na losangeleskom Hollywood Boulevard aj pri plachte neďaleko Staples Centra, kde sme sa mu podpísali," prezradila Barbara zvláštnemu spravodajcovi MF DNES v Los Olivos.

Ako povedala, Michaelovou fanúšičkou je odmalička. "Musela som tu byť, pre nikoho iného by som to neurobila," skonštatovala. Svoje oddané fanúšikovstvo podľa iDNES.cz dokázala i zašlým tričkom s Jacksonovou podobizňou, ktoré mala na sebe, a podľa vlastných slov ho má od dvanástich rokov. Barbara nechýbala ani na pražskom koncerte v roku 1996 na začiatku turné HIStory.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu