Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jacksona majú pochovať tam, kde Walta Disneyho

Michael Jackson
Michael Jackson

LOS ANGELES - Rodina Michaela Jacksona plánuje pochovať Kráľa popu na cintoríne Forest Lawn v Hollywood Hills ešte pred verejnou poslednou rozlúčkou.

Tá sa uskutoční dnes o 10:00 miestneho času (19:00 stredoeurópskeho letného času) v losangeleskom Staples Center. Informoval o tom starosta Los Angeles Jan Perry.

Ak Michaela Jacksona pochovajú na cintoríne Forest Lawn v Hollywood Hills, bude zdieľať miesto posledného odpočinku s niektorými najväčšími hollywoodskymi hviezdami. Pochovaní sú tu napríklad legenda strieborného plátna Bette Davis, herecká hviezda Lucille Ball, televízna osobnosť Ed McMahon alebo legendárny Walt Disney. Napriek tomu, že vo Forest Lawn pochovali mnoho osobností, miesto sa pýši slabou komercionalizáciou. Organizátori síce nezakazujú vstup turistkám a turistom, ale ani ich nelákajú ako iné cintoríny v Los Angeles, ktoré uľahčujú hľadanie hrobov niektorých hviezd.

Cintorín patrí pod hlavnú oblasť Forest Lawn v Glendale, kde našli svoje posledné miesta napríklad filmové ikony Humphrey Bogart a Clark Gable, džezová legenda Nat King Cole alebo spisovateľ Louis L'Amour.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu