Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kramný opäť prehovoril z cely: Toto má byť dôvod jeho posmešného výrazu v súdnej sieni!

Petr Kramný prítomných udivoval svojím výrazom Zobraziť galériu (2)
Petr Kramný prítomných udivoval svojím výrazom (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Petr Kramný zo svojej cely prezradil, čo nestihol povedať počas posledného súdneho pojednávania. Po intenzívnom dvojtýždňovom procese je stále presvedčený o svojej nevine. Zdôveril sa s pocitmi, ktoré prežíva, keď ho všetci opovažujú za vraha.

Petr Kramný, obvinený z vraždy svojej manželky a dcérky počas dovolenky v Egypte, sa českému denníku Blesk zdôveril so svojimi pocitmi po dvojtýždňovom súdnom  maratóne. Podľa jeho slov ho mrzí výpoveď sestry, ktorá hovorila o jeho sklone k agresivite a problémovosti. Stále však trvá na svojej nevine a myslí si, že Monika s dcérou Klárkou zomreli na otravu. „Vracali sme a mali hnačku. To je holý fakt. Už len v teoretickej rovine by bolo hlúpe vraždiť elektrinou a predstierať nevoľnosť,“ doplnil s tým, že znalec mal priamo na mieste overiť, či bolo technicky možné zabiť ich prúdom. Vylúčil tiež, že by s telami po smrti manipuloval.

Svedok, ktorý mohol jediný zachrániť Kramného, na súde vybuchol: Rozosmial aj Petra

Kramný ďalej povedal, že motív vraždy kvôli bytu a peniazom alebo žiarlivosti je podľa neho hlúposť. Čo sa týka jeho zvláštneho posmešného výrazu počas procesu, to Kramný okomentoval nasledovne: „Prežívam bolesť. Okrem toho som v abnormálnom strese, pretože musím vysvetľovať niečo, čo som neurobil. Keď premýšľam, možno mám tento podivný výraz. Všetko okolo mňa je ako z nevydareného filmu.“ Hoci sú súdnoznalecké posudky odborníkov naklonené v neprospech Kramného, ťažkú hlavu si z nich nerobí. Myslí si, že každý z nás je iný a ideálny profil človeka neexistuje. Na pravde sa podľa neho zakladajú len sčasti. Zvyšok je len fikcia.

Kramný opäť prehovoril z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

Viac o téme: Kramný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu